Letovanje u Grčkoj: Najbolji smeštaj pored plaža
31/01/2023 Tekst ažuriran 17/11/2023 Iskustva 0

Grčka je popularna destinacija za letovanje sa prelepim plažama, kulturno-istorijskim mestima, ljubaznim domaćinima i raznovrsnim opcijama za smeštaj. Ako tražite letovanje sa prelepim pogledom na more, izbor smeštaja je širok - od apartmana pored mora, do vila sa bazenom i hotela sa luksuznim sadržajima.


Apartmani pored mora

Planirate letovanje u Grčkoj? Ako želite da budete što bliže moru, izbor apartmana pored plaže u Grčkoj je odličan. Moguće je pronaći apartmane sa prelepim pogledom na more, sa velikim privatnim terasama i direktnim pristupom plaži. Većina apartmana pored plaže takođe ima kuhinju i druge sadržaje i savršeno su mesto za sve one koji žele uživati u lepotama plaže i prirode. 


Vile sa bazenom

Ako tražite više luksuza, izbor vila sa bazenom u Grčkoj je impresivan. Većina vila ima privatne bazene i prelepo uređena dvorišta sa cvetnim vrtovima, palmama ili borovima, a mnoge takođe imaju pogled na more. Vile imaju opremljene kuhinje, dnevne sobe i više spavaćih soba tako da možete uživati u privatnosti i komforu tokom letovanja.


Hoteli sa bazenom

Ako ipak više volite da uživate u sadržajima hotela, izbor hotela sa bazenom u Grčkoj je veliki. Većina hotela sa bazenom ima barove, restorane i spa sadržaje, tako da možete uživati u relaksaciji i zabavi bez potrebe za napuštanjem objekta. Većina hotela sa bazenom takođe ima sobe sa pogledom na more i dodatne sadržaje, kao što su fitnes centri i animacija, što znači da možete uživati u aktivnostima i zabavi tokom boravka.


Studija

Ako tražite pristupačniji smeštaj u Grčkoj najbolje bi bilo da se odlučite za neki od velikog izbora studija. Većina studija ima kuhinje i spavaći deo sa krevetima u jednom otvorenom prostoru i naravno svoje privatno kupatilo koje je odvojeno zidom. U studijima takođe možete uštedeti novac pripremanjem svoje hrane i uživati u privatnosti tokom odmora. 


Uglavnom, Grčka ima širok izbor smeštaja za letovanje, od apartmana pored plaže i mora, do vila sa bazenom, hotela i studija. S obzirom na prelepe plaže i raznovrsne atrakcije, Grčka je idealna destinacija za one koji traže nezaboravno letovanje pored mora.


Cene smeštaja u Grčkoj

Grčka ima širok spektar opcija za smeštaj, sa različitim cenama koje se kreću od pristupačnih do luksuznih. 

Apartmani pored mora su jedna od najpopularnijih opcija, sa cenama koje počinju od 60-70 evra po noćenju, zavisno od lokacije. Vile sa bazenom su takođe popularne, a njihove cene se kreću od nekoliko stotina evra po noćenju.

Hoteli u Grčkoj su veoma popularni, sa cenama koje se kreću od 80-90 evra pa sve do nekoliko hiljada evra po noćenju. Luksuzni hoteli obično nude bazene, spa centre i više restorana, što ih čini atraktivnijima za one koji žele luksuzan odmor.

Cene u studijima počinju od 40 evra po noćenju. Ove jednostavne smeštajne jedinice su idealne za one koji traže jeftiniju opciju sa osnovnim komforom.

U tekstu Smeštaj u Grčkoj za 25 evra dnevno! izdvojili smo za vas nekoliko smeštaja u Grčkoj u kojima možete boraviti za 25 do 30 evra dnevno tj za 250 evra do 300 evra za 10 dana

Takođe ukoliko želite da povoljno platite svoj odmor pročitajte i naš tekst Grčka Last Minute.


Gde je najpovoljnije letovati u Grčkoj

Za one sa manjim budžetom, destinacije poput Halkidikija, Tasosa, Olimpske ili Solunske regije, su idealne za letovanje. Ove oblasti nude lepe plaže, dobru infrastrukturu i pristupačne cene smeštaja, uključujući apartmane i studija.

Takođe, ostrva poput Krita, Kefalonije i Zakintosa nude širok spektar opcija za smeštaj, uključujući i pristupačne vile i hotele sa bazenom. Ova ostrva takođe nude neverovatne pejzaže i aktivnosti na otvorenom, što ih čini idealnim mestom za letovanje.

Naravno, Grčka takođe nudi i luksuznije destinacije, poput Atinske rivijere, Santorinija i Mikonosa, sa atraktivnijim opcijama za smeštaj, uključujući luksuzne hotele sa bazenom i vile. Međutim, cene smeštaja u ovim oblastima su više, ali se isplate ukoliko tražite nezaboravno letovanje uz visok nivo komfora i luksuza.

Ukratko, Grčka ima veliki broj atraktivnih destinacija za letovanje i mnogo opcija za smeštaj, sa različitim cenama i stilovima. Bez obzira na budžet ili želje, sigurno ćete pronaći idealno mesto za svoje letovanje u Grčkoj.

 

Smeštaj u u našoj ponudi možete pogledati na linku: Smeštaj u Grčkoj.


Ukoliko nemate vremena da sami razgledate ponudu na sajtu i želite da vam u izboru smeštaja pomognemo savetom ili preporukom, slobodno nam pišite na mejl. Odgovorićemo Vam u najkraćem roku i ponuditi smeštaj u skladu sa vašim potrebama i željama.

 

Photo: ©Shutterstock (Manganari plaža, ostrvo Ios)

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne info iz Grčke!

Grčka Info na Instagramu - uživajte u lepotama Grčke

Facebook grupa "Grčka Info" - pitajte druge turiste i diskutujte o Grčkoj

Viber grupa "Grčka Info" - budite informisani

Viber grupa "Grčka Info smeštaj" - pratite najbolje ponude smeštaja

 

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu