Pahis plaža na Tasosu
04/03/2023 Tekst ažuriran 24/06/2023 Iskustva 0

Pahis plaža je jedna od najlepših plaža sa prirodnim hladom na Tasosu, ostrvu poznatom po prelepim plažama i kristalno čistom moru. Ova plaža se nalazi na severu Tasosa, između Potosa i Skale Rachoni, i idealno je mesto za sve one koji žele da uživaju u prelepoj prirodi i kristalno čistom moru.


Pahis plaža je duga oko 1 km i ima sitan fini pesak i kristalno čisto more koje je idealno za plivanje i ronjenje. Uz plažu se nalaze borovi i predivna priroda koja obezbeđuje prirodni hlad za sve one koji žele da se odmore od sunca.


Kada dođete na Pachis plažu, možete iznajmiti ležaljke i suncobrane po pristupačnim cenama. Cene za ležaljke i suncobrane na ovoj plaži variraju, ali prosečna cena je oko 5 evra po danu za jednu ležaljku i suncobran. Takođe, na plaži postoji nekoliko barova koji nude pića i osveženje tokom celog dana, pa možete uživati u lepoj atmosferi uz omiljeno piće i osvežavajuće koktele.



Udaljenost Pachis plaže od drugih mesta na Tasosu je relativno mala, tako da je plaža lako dostupna. Na primer, udaljenost od Potosa, jednog od najvećih turističkih mesta na ostrvu, je samo oko 5 km. Ako dolazite kolima, treba da krenete od Potosa prema severu i pratite putokaze za Pachis. Postoje i redovne autobuske linije koje idu do plaže, tako da je lako dostupna i za one koji nemaju svoj prevoz.


More na Pahis plaži je kristalno čisto, a ulazak u vodu je postepen što je idealno za porodice sa malom decom. Voda je topla i pogodna za plivanje tokom celog dana. Za one koji vole da rone, postoje brojni koralni grebeni i stene oko plaže, tako da postoji puno mesta za istraživanje podvodnog sveta.


Prirodni hlad na Pachis plaži je idealan za one koji žele da se odmore od sunca. Uz plažu se nalazi predivna borova šuma koja obezbeđuje prirodni hlad tokom celog dana. Ovo je idealno mesto za one koji vole da se odmaraju u hladu dok uživaju u predivnom pogledu na more.


Pesak na Pachis plaži je fin i zlatan, odličan za igru i sunčanje. Pesak je vrlo čist, a uz plažu se nalaze i tuševi i kabine za presvlačenje, tako da ćete se nakon kupanja lako moći osvežiti i presvući.


Pored sunčanja i kupanja, na ovoj plaži možete se baviti i raznim vodenim aktivnostima. Postoje brojni iznajmljivači opreme za vodene sportove, kao što su skijanje na vodi, parasailing i jet ski. Ako ste avanturističkog duha, ovo su sjajne aktivnosti koje će vam pružiti jedinstveno iskustvo i uzbudljiv dan na plaži.


Na kraju, Pachis plaža je idealna destinacija za sve one koji žele da se opuste u lepom ambijentu i uživaju u kristalno čistom moru i predivnom pesku. Ova plaža je lako dostupna, pristupačna po cenama i nudi sjajnu ponudu za sve posetioce. Uz predivnu prirodu koja obezbeđuje prirodni hlad i kristalno čisto more, Pachis plaža je sigurno jedna od najlepših plaža na Tasosu i neizostavna destinacija za sve posetioce ovog prelepog ostrva.


Smeštaj u blizini ove plaže možete pogledati na našem sajtu na stranici sa ponudom smeštaja na Tasosu.


Ukoliko nemate vremena da sami razgledate ponudu na sajtu i želite da vam u izboru smeštaja pomognemo savetom ili preporukom, slobodno nam pišite na mejl. Odgovorićemo Vam u najkraćem roku i ponuditi smeštaj u skladu sa vašim potrebama i željama.


Biće vam takođe korisno da pročitate tekst Vremenska prognoza i temperature mora na Tasosu.

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne info iz Grčke!

Grčka Info na Instagramu - uživajte u lepotama Grčke

Facebook grupa "Grčka Info" - pitajte druge turiste i diskutujte o Grčkoj

Viber grupa "Grčka Info" - budite informisani

Viber grupa "Grčka Info smeštaj" - pratite najbolje ponude smeštaja

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu