OD 44€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

West End Hotel se nalazi na 2 km od plaže Lara i na 400 m od najbliže plaže, u oblasti Pafos na Kipru. Sadrži bazen i tradicionalni kiparski restoran, i pruža pogled na veliki bazen pogodan i za decu, koji je okružen stolovima, stolicama, suncobranima i ležaljkama, kako bi gosti uživali u toplom sunčanom danu pored bazena. U prizemlju je restoran u kome se služi sveže kuvana riba, koja ne samo da je sveže spremljena već je i ulovljena od strane vlasnika hotela.

Topla atmosfera i kiparsko gostoprimstvo učiniće boravak ugodnim.

Smeštaj

Klimatizovane sobe hotela West End prostrane su i imaju popločane podove. Uključuju TV sa ravnim ekranom i sopstveno kupatilo sa kadom, dok se mini frižideri mogu dobiti na zahtev besplatno.

Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sobe u prizemlju su dostupne osobama sa invaliditetom.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo,
• TV, WiFi internet (javne prostorije)
• Mini frižider na zahtev
• Restoran, bar, svakodnevno čišćenje, prizemlje pristupačno za osobe sa invaliditetom
• Terasa, pogled na more, vrt, bazen, ležaljke i suncobrani
• Parking

Udaljenosti

• 5 minuta od plaže Coral Bay, koja uključuje mnoštvo barova, kafića i sve što je potrebno za zabavu danju ili noću
• 5 minuta od divlje šume Akamas, sa jedinstvenim arheološkim nalazištem
• 10 minuta od centra grada Pafosa
• 12 minuta od međunarodnog aerodroma Pafos
• 1,5 sat od međunarodnog aerodroma Larnaka

Lokacija

Smeštena u regionu Pafosa u Pegeji, plaža Coral Bay smatra se jednom od najlepših obala tog područja. Pesak je zlatne boje, a čista morska voda ovde je mirna i plitka, što Coral Bay čini popularnim izborom za sve, uključujući porodice sa decom. Plaža je okružena parom krečnjačkih rtova i obiluje zelenilom, što dodatno doprinosi lepoti ovog zaliva. Sadržaji na plaži uključuju toalete, tuševe, svlačionice, ležaljke, suncobrane, kante za smeće, kante za reciklažu i sportove na vodi. U okolini se nalaze razni restorani, riblje taverne, kafići, barovi, kiosci. Lako se možete snaći bez iznajmljivanja automobila, jer se vila nalazi na povoljnoj lokaciji u blizini autobuskih stajališta, supermarketa i čuvene ulice Coral Bay! Preporučuje se iznajmljivanje automobila onima koji žele da putuju dalje, u Akamas, planinske regije u kojima ne postoje / ograničene autobuske rute.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Svakodnevno čišćenje
Za osobe sa invaliditetom
Vrt
Parking
Kupatilo
Frižider
Restoran
Pogled na more
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


West End Hotel (Pafos, Kipar) iskustva