OD 45€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Vrakas House se nalazi u mestu Tohni, u području Larnake, na Kipru, i ima bazen okružen kamenom popločanom terasom. Nudi smeštaj za samostalan boravak sa balkonom ili terasom s pogledom na Sredozemno more ili vrt. Obezbeđen je besplatan bežični internet.

Sve klimatizovane smeštajne jedinice sadrže gvozdene krevete i nameštaj od tamnog drveta, kuhinju sa trpezarijom, frižider i rernu. Svaka jedinica pruža prostor za sedenje sa sofom i LCD televizorom. Uključeno je sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu.

Tradicionalni restorani koji poslužuju domaća jela nalaze se na 5 minuta hoda. Čuvena Governor plaža udaljena je 10 km. Međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na udaljenosti od 25 km od objekta.

Smeštaj

Delux dvokrevetni studio (32m2) - nalazi se u prizemlju, prostran je i ima nameštenu terasu sa pogledom na vrt. Sadrži kuhinju sa trpezarijom, frižiderom i rernom. Nudi prostor za sedenje sa sofom i LCD televizorom, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, klima uređaj, peglu i mašinu za veš.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (44m2) - nalazi se na 1. spratu, ima prostranu spavaću sobu i namešten balkon s pogledom na Sredozemno more i vrt. Sadrži kuhinju sa trpezarijom, frižiderom i rernom. Nudi prostor za sedenje sa sofom i LCD televizorom, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, klima uređaj, peglu i mašinu za veš.

Apartman sa dve spavaće sobe (64m2) - nalazi se u prizemlju, vrlo je prostran i ima 2 spavaće sobe i nameštenu terasu sa pogledom na vrt. Sadrži kuhinju sa trpezarijom, frižiderom i rernom, prostor za sedenje sa sofom i LCD televizorom, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, klima uređaj, peglu i mašinu za veš.

Kraljevska soba sa pogledom na bazen (45m2) - ima bračni krevet, prostor za sedenje i potpuno opremljenu kuhinju. Nudi pogled na bazen.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, fen za kosu, mašina za veš
• LCD TV, WiFi internet
• Čajna kuhinja, frižider, kuvalo, toster, šporet, rerna, aparat za kafu
• Vrt, terasa, pogled na more u nekim jedinicama, pogled na bazen, bazen, ležaljke, spoljni prostor za ručavanje
• Transfer od / do aerodroma (uz doplatu), pegla
• Javni parking

Tohni

Tohni je naselje smešteno u kiparskom okrugu Larnaka, na oko pola puta između gradova Larnake i Limasola.

Na osnovu nekih verskih i folklornih tradicija, Tohni je jedno od najstarijih mesta na Kipru, sa istorijom dužom od deset, možda dvadeset vekova. Uprkos retkom pominjanju toga u istorijskim ili arheološkim izvorima, pažljivo istraživanje i proučavanje mesta otkriće dovoljno podataka u vezi sa dugim tokom njegovog postojanja.

Mesto Tohni zabeleženo je na nekim srednjovekovnim kartama pod nazivom Togni, iz perioda Latina. O srednjovekovnom postojanju mesta svedoče istoričari srednjeg veka, kao kiparski hroničar Leontios Machairas i latinski pisac De Mas Latrie. Svedočanstva se baziraju oko izgradnje hrama i smeštaja u njega svetih relikvija od strane Kraljice Majke Svete Jelene (majke Konstantina Velikog), nakon njenog povratka iz Svete Zemlje. Drugo srednjovekovno svedočenje odnosi se na davanje Tohnija kao vlastelinstva u godinama franačkog prisustva na ostrvu.

Danas je mesto određeno kao „agroturistički“ lokalitet koji promoviše restauraciju prvobitne seoske kuće kako bi se sačuvale tradicionalne kiparske kamene zgrade. Većina objekata koristi 'Tohni kamen' koji se vadi u blizini.

U centru mesta nalaze se ruševine latinske crkve s pogledom na pravoslavnu crkvu Svetog Konstantina i Carice Jelene. Sadašnja crkva je rekonstruisana na mestu prethodne, zanimljivo preko mosta, za koji se kaže da ga je osnovala Sveta Jelena po povratku iz Svete Zemlje donevši sa sobom delić Časnog krsta.

U istočnom delu mesta takođe postoje džamija, medresa i muslimansko groblje.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Transfer od/do aerodroma
Aparat za kafu
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Pegla/daska za peglanje
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Spoljna trpezarija
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Toster
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Vrakas House (Larnaka, Kipar) iskustva