OD 30€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Vrahos House Apartments Studios se nalaze u oblasti Livari na poluostrvu Sitonija, nedaleko od mesta Vurvuru. Kompleks je smešten na idealnoj lokaciji, na udaljenosti od 110 km od Soluna i 50 km od Poligirosa, u prelepom okruženju koje kombinuje planinu i more.

Smeštaj

Vrahos House ima dve zgrade sa studijima i apartmanima koji mogu da prime do 4 osobe. Sve smeštajne jedinice su potpuno opremljene i imaju:

• Kuhinju
• Veliki frižider
• Kupatilo
• Klima uređaj
• TV
• Besplatan bežični internet
• Terasu sa pogledom na more i ostrvo Diaporos

U sklopu kompleksa je i prelep vrt površine 6.000m2 sa travnjakom i borovima sa dosta hladovine i ovo je savršena destinacija za decu, jer pruža mogućnost za bezbrižnu dečiju igru.

U vrtu se nalaze dva opremljena roštilja, letnjikovac i privatni parking, a supermarketi, restorani i autobuska stanica su u neposrednoj blizini kompleksa.

Ispred kompleksa se nalazi predivna laguna Livari sa plažom i morem sa obe strane. Sa desne strane je impozantna stena koja se izdiže u more  i jedna je od posebnih znamenitosti ove oblasti. Smenom plime i oseke ceo jedan deo laguna se pretvara u jezero, a peščani sprudovi postaju u vreme oseke izazov za sve posetioce željne izazova.

Lokacija

Kompleks se nalazi na Halkidikiju na Sitoniji na strani poluostrva koja gleda na Svetu Goru. Oblast se zove Livari i udaljena je 4 km od mesta Ormos Panagias i 1 km od mesta Vurvuru. Kada dolazite iz Soluna na magistrali, odmah posle Nikitija, skrenite levo prema Sartiju i pre skretanja za mesto Vurvuru sa leve strane puta, nalazi se kompleks Vrahos House.

MH.T.E: 09.38.Κ.12.3Κ.07495.0.0
MH.T.E: 09.38.Κ.12.3Κ.07496.0.0


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Spoljna trpezarija
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Vrahos House Apartments Studios (Vurvuru, Sitonija) iskustva