OD 25€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Villa Onar se nalazi u mirnom delu Leptokarije, ispod pruge, na oko 160 metara od plaže, odnosno dva minuta laganog hoda i oko 200 metara od centra mesta Leptokarija. Vila je izgrađena 2008. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze na prvom spratu, kao i u potkrovlju vile.

Lokacija je idealna za obilazak područja, lepih plaža Pierie, planine Olimp i mnogih drugih lokaliteta i znamenitosti ovog kraja sa lepom prirodom. 

Smeštaj

Villa Onar nudi svojim gostima lep i prijatan odmor u potpuno opremljenim smeštajnim jedinicama u blizini planine Olimp.

Smeštaj sadrži prostrane studije koji u svom sklopu imaju čajnu kuhinju sa rešoom za kuvanje i frižiderom, privatnim kupatilom, TV-om, klima uređajem, besplatnim bežičnim internetom.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• TV sa satelitskim programima
• Besplatan bežični internet
• Potpuno opremljena čajna kuhinja, rešo za kuvanje, frižider
• Kupatilo
• Parking

Leptokarija

Leptokarija je jedno od najprometnijih mesta na Olimpijskoj rivijeri, udaljena oko 95 km od Soluna i 25 km od Katerinija. Ima oko 4000 stalnh stanovnika i nalazi se ispod planine Olimp gde se susreću planinska i morska vazdušna struja.

Plaža u Leptokariji je jako lepa i peščana je, sa ležaljkama i suncobranima od barova na plaži. Voda je plitka, bez kamenja i zato je ovo mesto idealno za roditelje sa malom decom i za porodično letovanje. Pojas Olimpijske Rivijere je neisprekidan te oni koji traže mir uvek mogu da pronađu mirno mesto na plaži. Više o mestu Leptokarija pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Villa Onar (Leptokarija, Pieria) iskustva


3687 Milena Filipović   30/08/2022
Sve preporuke za vilu Onar i ljubaznu vlasnicu. Sobe su čiste i uredne, plaža je veoma blizu. Preko ovog sajta sam se dogovorila sa vlasnicom oko svih detalja i platila rezervaciju što preporučujem jer je tako sigurnije. Vlasnica govori engleski.