OD 45€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Apartman

Odrasli: 4
Check inCheck outCena
01.05.31.05.45.00€
01.06.20.06.50.00€
21.06.30.06.60.00€
01.07.15.07.85.00€
16.07.31.07.95.00€
01.08.15.08.100.00€
16.08.31.08.85.00€
01.09.15.09.60.00€
16.09.30.09.50.00€
01.10.31.10.45.00€

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno - samostalno birate termin.
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.

Opis

Vila Marta je novoizgradjeni objekat smešten u neposrednom centru Neos Marmarasa na oko 250m udaljenosti od mora, što je oko 3min hoda i na oko 500m od "Paradiso plaže”, jedne od najpopularnijih.

• Apartman A, namenjen za 4 osobe, je lepo opremljen i sastoji se od zasebne spavace sobe sa francuskim krevetom, kupatila, dnevne sobe sa sofom na rasklapanje, kuhinje u potpunosti opremljene, što ukljucuje frizider sa zamrzivačem, šporet sa ugradnom pločom i rernom, te celokupni kuhinjski inventar kao i toster,
kuvalo za vodu i mašina za kafu. 

Apartman ima izlaz na sopstveno dvorište sa baštenskom garniturom, takodje sadrzi LCD TV, zvučnike, klima uredjaj, mašinu za pranje veša, sef za čuvanje novca i dragocenosti, fen, pegla i daska za peglanje, Wi-Fi internet, roštilj kao i mogućnost parkinga ispred zgrade.

Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene.

• Apartman B, namenjen za 4 osoba sa mogućnošću dodavanja pomoćnog kreveta uz doplatu od €10 po danu, je lepo opremljen i sastoji se od zasebne spavace sobe sa francuskim krevetom, kupatila, dnevne sobe sa sofom na rasklapanje, kuhinje u potpunosti opremljene, što ukljucuje frizider sa zamrzivačem, šporet sa ugradnom pločom i rernom, te celokupni kuhinjski inventar kao i toster, kuvalo za vodu i mašina za kafu.

Apartman ima izlaz na sopstveno dvorište sa baštenskom garniturom, takodje sadrzi LCD TV, klima uredjaj, sef za čuvanje novca i dragocenosti, fen, pegla i daska za peglanje, Wi-Fi internet, roštilj kao i mogućnost parkinga ispred zgrade. 

• Apartman 1, namenjen za 4 osobe kao mogucnost dodatnog kreveta za petu osobu. Lepo je opremljen i sastoji se od zasebne spavace sobe sa francuskim krevetom, kupatila, dnevne sobe sa sofom na rasklapanje, kuhinje u potpunosti opremljene, što ukljucuje frizider sa zamrzivačem, šporet sa ugradnom pločom sa dve ringle, te celokupni kuhinjski inventar kao i toster, kuvalo za vodu i mašina za kafu.

Apartman ima izlaz na sopstvenu terasu sa garniturom, takodje sadrzi LCD TV, klima uredjaj, sef za čuvanje novca i dragocenosti, fen, pegla, Wi-Fi internet, mogućnost parkinga ispred zgrade.

• Apartman 3, namenjen za 4 osobe kao mogucnost dodatnog kreveta za petu osobu. Lepo je opremljen i sastoji se od zasebne spavace sobe sa francuskim krevetom, kupatila, dnevne sobe sa sofom na rasklapanje, kuhinje u potpunosti opremljene, što ukljucuje frizider sa zamrzivačem, šporet sa ugradnom pločom sa dve ringle, te celokupni kuhinjski inventar kao i toster, kuvalo za vodu i mašina za kafu.

Apartman ima izlaz na sopstvenu terasu sa garniturom, takodje sadrzi LCD TV, klima uredjaj, sef za čuvanje novca i dragocenosti, fen, pegla, Wi-Fi internet, mogućnost parkinga ispred zgrade.

Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene.

Brojevi za kontakt:

+44 7976 380 812 - Mobile & Viber - Željka (na srpskom i engleskom  jeziku)
+381 65 208 7474 - Mobile & Viber - Valentin (na srpskom i engleskom jeziku)                

Usluge i sadržaji

• Kuhinja, posuđe, frižider, šporet, rerna, kuvalo
• Mašina za veš i sef
• Klima uređaj
• Kupatilo
• LCD TV, WiFi internet
• Vrt, roštilj, terasa, baštenska garnitura
• Mogućnost parkiranja ispred zgrade

Neos Marmaras - Sitonija

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice na severnom kraju velikog zaliva oko 110km od Soluna. Više o mestu Neos Marmaras pogledajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Električni čajnik
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Sef
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Villa Marta Apartment (Neos Marmaras, Sitonija) iskustva


3426 Danijela Čibukovac   15/07/2022
Sve je apsolutno savrseno.Ne postoji ni jedna sitnica da nedostaje i da nije u redu.Bukvalno je opremljeno svime od zacina ,sundjera ,krpa i svih ostalih aparata.Za svaku pohvalu i preporuku