OD 32€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Vigla Village kompleks se nalazi u mestu Spartia, na samo nekoliko koraka od magičnog Jonskog mora na predivnom ostrvu Kefalonija.

Kompleks je izgrađen na brdu i potpuno opravdava svoje ime koje znači "opservatorija". Panoramski pogled na duboko plavo more i na 10 milja daleko ostrvo Zakintos, sigurno će impresionirati svakog gosta.

Klimatsias, centralna plaža mesta Spartia je udaljena samo 50 metara, a slikoviti put uklesan duž litice, dovodi do predivne egzotične plaže.

Preko puta kompleksa i glavnog puta se nalaze barovi i restorani, a centar mesta Spartia je udaljen 1,5 km od kompleksa.

Smeštaj

Vigla Village u svom sklopu ima apartmane sa jednom, dve ili tri spavaće sobe sa pogledom na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni i imaju klima uređaj, TV, kuhinju i zasebnu terasu.

Takođe kompleks ima bazen, teniski teren i roštilj koji se nalazi u vrtu sa maslinama, borovima, prelepim cvećem a tu je i drveće eukaliptusa.

Aggelos i Ana Liotsatou, vlasnici kompleksa, su na raspolaganju svim gostima i učiniće sve kako bi gosti imali prijatan odmor na ostrvu Kefalonija.

Sadržaji i usluge

• Klima uređaj
• Wi-Fi bežični pristup internetu
• Roštilj
• Bazen
• Teniski teren
• Sef na recepciji (besplatno)

Spartia - Kefalonija

Spartia je tradicionalno slikovito mesto, karakteristično za Kefaloniju, udaljeno oko 10km prestonice osrtva Argostolija. Mesto ima nekoliko taverni, restorana, barova, kafića, gde gosti mogu da uživaju u raznim ukusima tradicionalne kefalonijske kuhinje, kao što su specijaliteti od sveže ribe, musaka i poznata pita od mesa. Takođe, u okolini se nalaze i mini-marketi i prodavnice suvenira.

Plaže su ovde čudesne, a pored kupanja idealne su i kao mesto za pecanje, pa će ljubitelji ribolova ovde pronaći sigurno svoj deo raja. Izdvajamo plaže Thermadi (mala, egzotiča plažica) i Klimatsias (čuvena velika plaža u Spartiji). Obe su peščane, lepo uređene i odlikuje ih kristalna boja mora. Sunčani zaliv Spartia, okrenut je ka jugu i zaklonjen od dominantnih severozapadnih vetrova. Spartia se odlikuje tradicionalnom gradnjom.

Kućice su uglavnom belih fasada sa crvenim krovovima i iz daljine izgledaju kao slika na velikom platnu. U letovalištu postoji velika crkva koja ima visok zvonik sa lepom kupolom. Crkva stoji kao ukras, pod masivnom planinom.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Spoljna trpezarija
Rerna
Recepcija
Restoran
Sef
Pogled na more
Šporet
Bazen
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Western Union - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Vigla Village (Kefalonija) iskustva


2841 Milena Stojcevic   21/06/2021
Hello, I am interested in whether you have a free four-bed apartment from August 16-17 for 10 nights and what would be the price. Thanks in advance. Greeting
2846 GrckaInfo.com   22/06/2021
Za cene i dostupnost u terminu koji vas interesuje pošaljite upit putem forme "Pošalji upit za dostupnost". Upit se šalje putem forme za upit ili rezervaciju koja se nalazi na stranici svakog smeštaja.