OD 50€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Apartman Takis ​​House 2 nalazi se u Kalavasosu, na Kipru. Smeštajna jedinica je opremljena svim sadržajima za samostalan boravak i odražava stari kiparski stil uređenja koji je obnovljen i pažljivo restauriran.

Apartman (60m2) sadrži 1 spavaću sobu, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom i 1 kupatilo sa tušem. Može da primi do 2 + 1 dete.

Moguće je iznajmiti bicikle u okolini i uživati u prirodi i rekreaciji.

Larnaka je udaljena 41 km od objekta, a Limassol 34 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Larnaka, na 32 km od apartmana Takis ​​House 2.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, fen za kosu
• Čajna kuhinja, frižider, posuđe
• Kućni ljubimci dozvoljeni na zahtev
• WiFi (uz doplatu)
• Vrt, terasa, bazen

Kalavasos

Kalavasos je idealno tradicionalno okruženje za odmor na Kipru, gde posetioci mogu da istraže ovo lepo ostrvo, uključujući mnoštvo arheoloških nalazišta u blizini, dok uživaju u tradicionalnom kiparskom načinu života. Kalavasos je uključen u irigacioni projekat Vasilikos - Pentahinos i imao je koristi od izgradnje brane Kalavasos i navodnjavanja značajnih površina zemlje.

Centralno smešten, približno na pola puta između Larnake i Limasola i nedaleko od mora, ovo je idealno mesto za kombinovanje istraživanja okoline i opuštanja na plaži. Ime Kalavasos potiče od drevne grčke reči 'vassa', što znači šumovita dolina, a mesto datira iz srednjevekovnih vremena. Nekada je bilo veliko rudarsko područje i ostaci rudnika i vozova još uvek se mogu videti. Regija Kalavasos, privilegovana u mnogim pogledima, uglavnom zbog reke Vasilikos koja je obezbeđivala navodnjavanje i zalivanje, a takođe i zbog metalnih ruda, bila je gusto naseljena od davnina. Danas je region veoma značajno arheološko nalazište. Naselje "Tenta" - kao i druga naselja otkrivena u regionu - predstavljaju posebnu atrakciju.

Kalavasos predstavlja idilično okruženje u kojem možete iskusiti pravo srce i dušu Kipra, i uživati u kafi na mesnom trgu, sa meštanima koji su uvek srdačni i spremni da sede i popričaju s posetiocima. Kiparska mesna kancelarija u Tohniju (5km od Kalavasosa) nudi širok spektar aktivnosti za one koji žele da otkriju bogat život područja.

Posetite crkvu Panagia Theotokos i kapelu Arhangela Mihajla, Svetog Georgija, Svetog Nektarija, Kapelu Živonosni istočnik i Crkvu Panagia Lamproforusa, posetite staru džamiju, pogledajte ostatke starog rudnika i arheološko naselje Tenta, posetite vodenu branu i ponećete sa sobom niz utisaka iz ovog posebnog kraja Kipra.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Takis House 2 (Larnaka, Kipar) iskustva