OD 40€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Studio

Odrasli: 2 / Deca: 2
OdDoCena
01.05.31.05.40.00€
01.06.30.06.50.00€
01.07.14.07.60.00€
15.07.31.08.65.00€
01.09.15.09.45.00€
15.09.30.09.40.00€

• Gore navedene cene su izražene u evrima po sobi/ noćenju. Dolazak: 15:00 Odlazak: 11:00.
• Ovo su zvanične cene vlasnika nekretnine.
• Napomena: Boravišna taksa (0,5€ po danu/ po sobi) nije uračunata u redovne cene. Postoji mogućnost povećanja takse u maju  (1,5€ po danu/po sobi).
• Zahtev za rezervaciju se šalje putem e-pošte na [email protected]. Putem iste adrese se vrši i potvrda rezervacije.
• Pet dana pre dolaska gost šalje mejlom konačnu potvrdu rezervacije.
• U slučaju korišćenja WESTERN UNION-a potrebno je uplatiti depozit 2 dana unapred. Ceo iznos će biti uplaćen prvog dana dolaska.

Politika otkazivanja
• Ako se rezervacija otkaže do 21 dan pre datuma dolaska, depozit će biti vraćen 100%, umanjen za administrativnu taksu koja u većini slučajeva iznosi 30 €, ali može biti i više.
• Ako se rezervacija kasnije otkaže ili izmeni, depozit se ne vraća.
• U slučaju nedolaska, iznos depozita će biti zadržan.
• U slučaju ranijeg odlaska, naplaćuje se polovina preostalih dana (u skladu sa grčkim zakonom).

Opis

Sun Beach Gara - Dimoulea je smeštaj pored plaže Neos Panteleimon u oblasti Pieria, u blizini Platamona. Kompleks raspolaže studijima za 3-4 osobe i nudi atraktivan plažni bar sa suncobranima i ležaljkama.

Smeštaj

Na raspolaganju je ukupno 14 studija raspoređenih u prizemlju, na prvom, drugom, i trećem spratu. Idealni su za porodični boravak - svaki može da primi 2 odrasle osobe i 1-2 deteta bilo kog uzrasta.

Svi studiji sadrže bračni i krevete na sprat. Imaju malu kuhinju koja uključuje mali ili veliki frižider sa komorom za zamrzavanje, mini električni šporet sa dve ringle, električno kuvalo za kafu, toster, čaše, escajg, i osnovno posuđe. Tu je i privatno kupatilo sa tušem.

Svaka jedinica poseduje privatnu natkrivenu terasu sa stolom i četiri stolice. Neki studiji imaju direktan ili bočni pogled na more.

Sve jedinice su klimatizovane i opremljene besplatnim Wi-Fi internetom i  televizijom.

Gostima su na raspolaganju dvorište i plažni bar. Ležaljke i suncobrani se mogu slobodno koristiti uz poručeno piće, kafu, ili hranu.

Za svaku jedinicu obezbeđeno je privatno natkriveno parking mesto.

Usluge i sadržaji

• Smeštaj na plaži
• Klima, besplatan Wi-Fi, TV
• Kuhinja, mini šporet, rerna, frižider
• Električno kuvalo za vodu, toster, kuhinjski pribor
• Privatno kupatilo, tuš
• Direktan ili bočni pogled na more (u nekim jedinicama)
• Vrt
• Bar na plaži
• Ležaljke i suncobrani (besplatno uz narudžbu)
• Privatni parking

Platamon - Pieria

Platamon se nalazi u jugoistočnom delu opštine Pierija i udaljen je 36 kilometara od glavnog grada Katerinija. Plaže Platamona protežu se od Neos Porosa do Agios Panteleimona i kombinuju šljunak i pesak.

Plaže se svake godine nagrađuju plavom zastavom. Sve plaže su dobro uređene sa barovima, kafićima i restoranima. Platamon se smatra jednim od najpoznatijih turističkih odmarališta u ovoj oblasti. Postoji mnogo prodavnica, barova, kafića i restorana. Pogodan je za porodični odmor, ali je i idealno mesto za one koji žele da se zabave. Platamon takođe ima luku.

Mesta Platamon i Panteleimonas izgrađena su u podnožju planine Olimp. Za ovo područje su karakteristična bogata vegetacija, uglavnom platana, i izvori sa čistom, pijaćom vodom. Predlažemo da prošetate prijatnom hladovinom platana i posetite lokalitete „Artemidina česma“, „Fontana muza“ i „Fontana svetilišta“ sa živopisnom, tradicionalnom vodenicom.

Odličan istorijski spomenik ove oblasti je dvorac Platamonas u kome se leti održavaju predstave, muzički koncerti i drugi kulturni događaji u okviru festivala Olimp.

Takođe, mnoge agencije organizuju jednodnevne izlete na razna turistička mesta poput Meteora.


Sadržaji objekta

Smeštaj na plaži
Klima uređaj
Električni čajnik
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Toster
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Sun Beach Gara - Dimoulea (Panteleimonas, Pieria) iskustva


4834 Evaggelia Chelidonis   28/08/2023
The accommodation is located in front of the sea and in the center of the settlemen οf Panteleimon beach. It has clean and large rooms and a beach bar with reasonable prices. The owners are friendly and willing to help with anything you need.
4935 Filipović sasa   15/09/2023
veoma lepo i čisto mesto .. Ljubazni domaćini Zaneto i Matina
5087 Ljubisa spasic nis   27/01/2024
porodicu Dimuleas poznajem 35 godina ne postoji za moju porodicu druga destinacija za letnji odmor.Sve kada se sakupe dani odmora kod ovih divnih ljudi to je vec u godinama.Govorim grcki.Smestaj,plaza OLA KALA!!!!! I OVOG LETA KOD MATINE I ZANETA!!!!