OD 30€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Summer House Louisa se nalazi u primorskom mestu Ligia, na ostrvu Lefkada, na putu ka tradicionalnom mestu Katouna, i udaljena je samo 1 km od plaže. 

Kompleks je okružen bujnim zelenilom, cvetnim vrtom i velikim, starim stablima maslina, te tako stvara spokojnu i prijatnu atmosferu. Nedavno je renoviran, lepo uređen i ukrašen mirnim i blagim bojama. 

Smeštaj 

Summer House Louisa sadrži 15 soba, a obezbeđena je i zajednička kuhinja za sve goste, sa svim neophodnim sadržajima. Ljubazno osoblje na recepciji vam je na raspolaganju tokom celog dana, ukoliko su potrebne informacije o ostrvu ili pomoć oko organizovanih izleta brodom, a možete iznajmiti i auto ili motocikl. 

Dvokrevetne sobe 

Prostrane dvokrevetne sobe obuhvataju sve moderne sadržaje neophodne za udoban odmor na Lefkadi.

Trokrevetne sobe 

Trokrevetne sobe se nalaze u prizemlju, sa direktnim pristupom vrtu. To su studiji otvorenog tipa koji mogu smestiti do 3 odrasle osobe, 2 odrasle osobe i dete ili 1 odraslu osobu i 2 dece. 

Superior sobe 

Superior sobe nalaze se na drugom spratu i imaju divan panoramski pogled na more. Uključuju francuski ležaj i visoku drvenu tavanicu. 

Sadržaji i usluge

• TV 32"
• Klima uređaj 
• Frižider 
• Besplatan bežični internet 
• Svakodnevno čišćenje
• Zajednička kuhinja 
• Recepcija

Lokacija 

Summer House Louisa se nalazi na savršenom mestu za istraživanje celog ostrva. Ligia tipično, grčko, ribarsko mesto, vrlo živopisno i slikovito na istočnoj strani ostrva Lefkada, na samo 4 km od istoimenog grada. 

Mnogobrojne taverne i riblji restorani se nalaze duž morske obale, dok su supermarket, pekara i prodavnica u neposrednoj blizini ovog kompleksa. Najbliža plaža je upravo u mestu Ligia, na 1 km od kompleksa. Egremni plaža je udaljena 38 km od kompleksa, Katisma 20 km, a Porto Katsiki 46 km.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Recepcija
Frižider
Pogled na more
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Na dinarski račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Summer House Louisa (Lefkada) iskustva