OD 40€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Kompleks Philoxenia Village se nalazi u prelepom mestu Pefkohori, na prvom poluostrvu Halkidikija, na Kasandri.

Kompleks je u mirnoj ulici, okružen maslinjakom i palmama. Supermarketi, apoteke, restorani i kafići su udaljeni od kompleksa 20 metara.

Smeštaj

Philoxenia Village u svom sklopu ima: vrt sa bazenom, bar pored bazena, igralište za decu i parking. Kompleks je pogodan je za porodice sa decom, parove i mlade osobe.

Philoxenia Village je potpuno renoviran 2009. godine i smešten je na udaljenosti od 250 metara od plaže.

Sva studija su luksuzno opremljena i obogaćena Swarovski detaljima. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, klima uređaj, LCD TV i zasebne terase sa pogledom na vrt i bazen.

Prirodno okruženje i prelep ambijent očaraće i najveće hedoniste.

Svi apartmani sadrže:

• Swarovski detalji
• Kompletno opremljenu kuhinju
• Kupatilo
• Klima uređaj
• LCD TV
• Terase sa pogledom na vrt i bazen

Pogodnosti kompleksa Philoxenia Village

• Vrt
• Bazen
• Bar pored bazena
• Igralište za decu
• Parking

Pefkohori - Halkidiki

Pefkohori je udaljen oko 100km od Soluna i popularno je letovalište još od 1970-ih godina. To je malo mesto sa dugom peščanom i šljunkovitom plažom sa borovom šumom u pozadini koja letovalištu i daje ime. Mesto je nazvano po bogatoj borovoj šumi koja ga okružuje (pefko – borovo drvo; horio – selo).

Plaža Pefkohori je oko 300m dugačka, peskovitija je na južnom kraju gde je živopisni zaton. Na nekim delovima plaže apartmani su isuviše blizu pesku. Pefkohori je popularno odmaralište kod samih Grka za vreme vikenda.
Uske, krivudave ulice povezuju staro selo sa novim Pefkohori letovalištem. Mesto ima kaldrimisane kafiće, butike i gift-shop radnje namenjene turistima.

Pefkohori krase i prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža, osvetljeno šetalište pored mora, koje će već sa prvim večernim satima potpuno promeniti izgled. Tada postaje centar svih zbivanja, a tome doprinose i brojne taverne, riblji restorani, picerije i barovi. Tu je i sve ono što vam može zatrebati tokom letovanja –brojni hoteli, rent a car agencije, supermarketi, prodavnice, ambulanta, apoteka, pekare i pošta.

Na glavnom potezu Pefkohori plaže, neverovatno dugo šetalište pod palmama istačkano je picerijama, roštiljarnicama i hamburdžinicama kao i tavernama i kafeima. U severnom delu postoje diskoteke za one koji uživaju u bučnom noćnom životu.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Bar
Kreditne kartice prihvaćene
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Restoran
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Philoxenia Village (Pefkohori, Kasandra) iskustva


1230 Ivan Kostic   30/01/2018
Da li je kuhinja kompletno opremljena, posto se na slikama ne vidi? Hvala.