OD 50€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Pavlinia Hotel & Apartments smešten je u središtu živahne Aja Nape, na ostrvu Kipar, i nudi bazen, nameštenu terasu za sunčanje i snek bar pored bazena. Besplatan bežični internet na raspolaganju je u zajedničkim prostorijama.

Gosti se mogu opustiti u ležaljkama pored bazena i uživati u hladnoj kafi ili osvežavajućem piću u snek baru u okviru objekta. Često se organizuju zabave na bazenu.

Brojni restorani, klubovi i prodavnice nalaze se na 10 minuta hoda od hotela i apartmana Pavlinia. Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je 50 km, dok je čuvena plaža Grecian Bay udaljena 2 km. Besplatan parking je moguć u okviru objekta.

Smeštaj

Svi apartmani imaju prostor za sedenje i dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom. Svaka jedinica sadrži frižider i sopstveno kupatilo sa tušem, neke nude pogled na bazen, a u ponudi je i klima uređaj koji može biti naplaćen.

Studio (25m2) - studio ima balkon, električno kuvalo i klima uređaj.

Studio sa čajnom kuhinjom (25m2) - klimatizovani apartman izlazi na balkon s pogledom na ulicu. Sadrži mali prostor za sedenje i dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom.

Jednosobni apartman (50m2) - apartman izlazi na balkon s pogledom na bazen ili brda. Sadrži odvojenu spavaću sobu, prostor za sedenje i dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom. Klima uređaj je dostupan u spavaćoj sobi.

Dvosobni apartman (70m2) - ovaj apartman izlazi na balkon s pogledom na ulicu. Sadrži 2 odvojene spavaće sobe, prostor za sedenje i dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom. Klima uređaj je dostupan u jednoj od spavaćih soba i uz doplatu.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj (moguća doplata)
• Recepcija, bar, sef (uz doplatu)
• Kupatilo
• Čajna kuhinja u nekim jedinicama, frižider, kuvalo
• TV, WiFi internet
• Vrt, terasa, ležaljke i suncobrani, bazen
• Parking

Aja Napa - Kipar

Aja Napa se nalazi na istočnoj obali Kipra, veoma blizu grada Famagusta. Ovaj grad je čuven po svojim prirodnim lepotama – zlatnim peščanim plažama sa prelamajućim nijansama kristalno čistog morskog plavetnila. Ukoliko se nađete u ovom čarobnom gradiću, nemojte zaboraviti da posetite manastir, kao i staru i novu crkvu koje se nalaze u istom kompleksu posvećenom Bogorodici.

Na listi mesta koje treba posetiti nalazi se i živopisna luka, gradski muzej Thalassa, Arheološke grobnice Makronisos, mletački akvadukt, stare crkve i kapele raspoređene po celom gradu i Park skulptura, Most Ljubavi, Ulica zvezda, kao i skulptura "Ja volim Aja Napu" na glavnom trgu koja je nezaobilazno mesto za fotografisanje, као и рт Cape Greco.
Uživajte istraživajući najlepše zlatne plaže Aja Nape sa kristalno čistom vodom, od kojih su sve nosioci Plave Zastavice.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Električni čajnik
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Sef
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Pavlinia Hotel & Apartments (Aja Napa, Kipar) iskustva