OD 36€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Palati House se nalazi u mestu Panagia na Kipru, na 30 minuta vožnje do golf terena i kosmopolitskog grada Pafosa, i na pešačkoj udaljenosti do restorana i taverni. Panagia, koja se nalazi u regiji Pafos, dobila je nagradu EDEN za 2010. godinu kao jedna od najboljih evropskih destinacija. EDEN je skraćenica od European Destinations of Excellence, projekat koji promoviše modele održivog razvoja turizma širom Evropske unije i destinacije sa izuzetnim karakteristikama.

Brojne ličnosti, uključujući poznate pisce, TV voditelje, visoke zvaničnike EU, kao i i princ, boravili su u Palati House.

Vrt objekta je otvoren za sve goste da uživaju u suncu, zvezdama ili hladnom piću ispod suncobrana. Gosti se pored cvetnog vrta mogu opustiti u hladu drvenog paviljona, mirisati ruže i uživati u čaši lokalnog vina. Regija je poznata po vinarijama (jedna unutar mesta, a druga u blizini manastira).

Smeštaj

Palati je obnovljena, dvospratna kamena kuća i sastoji se od četiri samostalne smeštajne jedinice.

Centralni apartman je minijaturna kopija mikenske palate koju je pre nekih 250-300 godina izgradio Janis Ksilaris. Istaknuta karakteristika jedinice je ognjište, dnevni boravak sa kaminom i tradicionalnim nameštajem i dekorom.

Svi apartmani čuvaju svoj tradicionalni karakter, a sa terase se može uživati u panoramskom pogledu na to područje. Ksilarisova prapraunuka, Janula Katseli, je obnovila i preuredila zgradu. Palati nudi komfor potpuno opremljenog modernog doma sa centralnim grejanjem i potpuno opremljenom kuhinjom.

Smeštaj uključuje 2 studija i 2 apartmana sa jednom spavaćom sobom.

Svi apartmani su opremljeni sa dva kreveta i kaučem koji se rasklapa za 2 osobe. Do 4 osobe mogu biti udobno smeštene u svakoj jedinici.

Pafos - Kipar

Primorski grad Pafos sa svojom srednjevekovnom tvrđavom i neobičnom lukom harmonična je kombinacija istorijskih mesta, turističkih kompleksa i prelepih seoskih predela. U ovoj oblasti mešaju se planine i more. Pafos je skladno jedinstvo kulture, savremenog života i arheoloških nalazišta.

Pafos je grad na zapadu Kipra koji je mitsko mesto rođenja grčke boginje Afrodite, tako da ima mnogo toga da ponudi svim ljubiteljima antičke arheologije. Kato Pafos uz more je grad u kom su mozaici rimskih vila i danas jednako živopisni kao i nekada.

Dobra hrana i piće u Pafosu su zagarantovani. Sigurno ćete uživati uz meze i degustiranje raznovrsnog domaćeg vina. Tu je i mnogo zabave za najmlađe – vodeni park, zoološki vrt i beskrajni izbor plaža. Hajde da pogledamo šta obavezno treba videti u Pafosu!

Više o Pafosu možete pročitati OVDE.


Sadržaji objekta

Vrt
Grejanje
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Kupatilo
Tuš/kada
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Palati House (Pafos, Kipar) iskustva