OD 80€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Operetta House se nalazi na suprotnoj strani trga Svetog Lazara, u Larnaki, na Kipru, i sadrži 6 apartmana u neoklasičnom stilu.

Operetta je pod upravom Hotela Opera, koji se nalazi 30 metara dalje na suprotnoj strani Trga Svetog Lazara.

Smeštaj

Živopisni i prostrani apartmani koji pružaju privatnost, blizu svih atrakcija, znamenitosti i zvukova koje Larnaka nudi, pružiće prijatan boravak. Pošto gosti otvore vrata balkona osetiće topli povetarac koji unosi mirise Sredozemnog mora. Ovaj objekat ima sve sadržaje za komforan i lep odmor.

Operetta House se sastoji od šest apartmana koji pružaju dodatni prostor u poređenju sa tradicionalnom hotelskom sobom. Smeštajne jedinice imaju kuhinju, opremu za kafu i čaj.

Svaki apartman je površine od oko 30-35 kvadratnih metara.

Usluge i sadržaji

• Besplatan WiFi internet, LCD TV
• Transfer od/do aerodroma (dodatna naknada), usluga javnog prevoza na svakih 45 minuta, taksi prevozi po ceni od 15-17 evra do aerodroma, skladištenje prtljaga, lift, 24/7 besplatna kuhinja, grickalice i pića na recepciji, lekar (za sve hitne slučajeve doktor na poziv), usluga pranja veša (pranje veša i hemijsko čišćenje dostupno je uz doplatu), svakodnevno čišćenje (čišćenje, čisti peškiri i posteljina se menjaju svakodnevno), planer venčanja, kasna odjava (kasna odjava zavisi od dostupnosti i uz moguće troškove), saradnja sa centrom za kozmetologiju i dermatologiju (lepota i zdravlje) na pešačkoj udaljenosti od hotela
• Besplatan parking pored objekta (zavisno od raspoloživosti)
• Sobe imaju kuhinju, opremu za kafu i čaj

Larnaka

Larnaka je grad na južnoj obali Kipra i treći po veličini grad u zemlji, nakon Nikozije i Limasola. U Larnaki se nalazi glavni aerodrom u zemlji - Međunarodni aerodrom Larnaka.
Grad Larnaka je izgrađen na mestu gde se nekada nalazilo drevno kraljevstvo Kition. Larnaka ima lepu luku i u prošlosti je bila veliki centar trgovine bakrom. Kasnije je bila i feničansko uporište, a ostaci ovog perioda još uvek su vidljivi u kiklopskim zidinama izgrađenim od džinovskih kamenih blokova i ruinama grčkih mikenskih hramova koji datiraju iz XII veka pre nove ere.
Prošetajte pored mora promenadom Finikoudes oivičenom palmama ili se odmorite u jednom od mnogih kafića na šetalištu. U marini koja se ovde nalazi okuplja se zajednica vlasnika jahti iz svih krajeva sveta.

Više o Larnaki pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Transfer od/do aerodroma
Svakodnevno čišćenje
Lift
Kuhinja
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
LCD TV
Parking
Kupatilo
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Operetta House (Larnaka, Kipar) iskustva