OD 35€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Za sve one koji žele da uživaju u odmoru u mirnom porodičnom okruženju, u jednom od najlepših mesta poluostrva Kasandra, Pefkohoriju, Oikonomou K Studios je odličan izbor.

Vlasnici su opremili objekat sa pažnjom, na površini od 2,5 hektara sa privatnim parking prostorom, bazenom i vrtom, gde će svoje goste dočekati u atmosferi pravog grčkog gostoprimstva.

Kada se ide u pravcu Paljurija, na desnoj strani ulice neposredno pre odlaska iz Pefkohorija, nalazi se smeštaj.

Zelenilo i drveće, urednost unutrašnjih i spoljašnjih prostora i gostoljubivost osoblja su ključne karakteristike koje Oikonomou K. Studios čine lepim mestom za uživanje.

Smeštaj

Sve smeštajne jedinice su potpuno opremljene kuhinjom, frižiderom, klima uređajem, tv-om, balkonima, dostupnom toplom vodom 24 sata dnevno, sefom i bežičnim internetom.

Oikonomou K Studios se nalaze na centralnom putu u mestu, 200m od centra i samo 150m od plaže. 

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo
• Čajna kuhinja, frižider
• TV, WiFi internet
• Terasa, vrt, bazen

Pefkohori (Kasandra - Halkidiki)

Jedno od onih letovališta koja važe za praktično idealna za sve one turiste koji dolaze u Grčku iz Srbije, jer je od Soluna udaljeno tek oko 100 kilometara.

Razlog zbog koga se Pefkohori smatra idealnim je upravo njegova blizina, a kada se uzme u obzir da je mesto okruženo borovim šumama, te da su u njegovoj okolini neke od najlepših plaža poluostrva Kasandre, odnosno celog Halkidikija, sasvim je jasno zbog čega se sve veći broj turista iz naše zemlje odlučuje da letuje upravo u Pefkohoriju.

Više informacija o mestu Pefkohori pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Sef
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Oikonomou K Studios (Pefkohori, Kasandra) iskustva