OD 65€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Vila

Odrasli: 4
OdDoCena
01.05.31.05.65.00€
01.06.30.06.80.00€
01.07.31.07.100.00€
01.08.31.08.100.00€
01.09.30.09.80.00€

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno.
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana do 60. dana pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana 59-30 dana pre datuma dolaska, 50% iznosa će biti vraćeno.
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Opis

Molino Villa nalazi se na samo par minuta od tradicionalnog mesta Nikiti, 150 metara od mora i nudi opušten porodični odmor. Lokacija vile kombinuje privatnost sa brzim i lakim pristupom super marketima, domu zdravlja, apotekama, bankama, restoranima, tavernama i barovima.

Lep ambijent u raskošnom vrtu pomaže da se gosti opuste i zaborave na svakodnevnu rutinu tokom svog boravka.

Smeštaj

Molino Villa poseduje 5 luksuznih, potpuno opremljenih apartmana koji će zadovoljiti sve potrebe gostiju.

Svaki apartman ima dve spavaće sobe (sa mrežama za komarce na prozorima), hodnik, kupatilo, prostrano otvoreno dvorište i prelepu terasu, koji gleda na vrt. Kuhinja je opremljena frižiderom, rernom, kuvalom za vodu, aparatom za kafu i svom neophodnom kuhinjskom opremom za pripremu hrane.

Aparatmani su dizajnirani u belim, sivim i svetlo plavim tonovima, od strane profesionalaca, čime prostor dobija osećaj luksuza i komfora. 

Raskošan vrt, koji se prostire na 12.140 kvadrata je jedinstveni dodatak sa elegantnim, pažljivo negovanim, drvećem nara, palmi i lovora. Tokom večeri vrt je idealan za opuštanje uz knjigu ili piće sa prijateljima, pod posebnim osvetljenjem. Roštilj i velika natkrivena terasa kreiraju jedinstven prostor za obrok sa porodicom ili prijateljima, ili duge razgovore uz kafu. 

Tuš na otvorenom je idealna pogodnost, a poslednji dodatak, ali ne i manje bitan je igralište, koje nudi bezbrižne momente pune radosti za najmlađe goste. Na kraju, vrt je ograđen na prirodni način – drvećem, koje nudi privatnost.

Nikiti - Sitonija

Nikiti je smešten na poluostrvu Halkidiki, na samom vrhu poluostrva Sitonija. Predstavlja relativno novu turističku destinaciju sa mnogobrojnim izgrađenim vilama i apartmanima za izdavanje. Nikiti takođe može da se pohvali sa jednom od najdužih plaža u Grčkoj.

Više informacija o mestu Nikiti pročitajte OVDE.  


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mreža za komarce
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Western Union - Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Molino Villa (Nikiti, Sitonija) iskustva


2842 Sanja Djokic   22/06/2021
Postovani, interesuje me apartman za period od 19.07.29.07., za 2 odraslih i 2 dece od 11 i 8 god. Molim za cenu
2845 GrckaInfo.com   22/06/2021
Za cene i dostupnost u terminu koji vas interesuje pošaljite upit putem forme "Pošalji upit za dostupnost". Upit se šalje putem forme za upit ili rezervaciju koja se nalazi na stranici svakog smeštaja.