OD 33€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Mayfair Gardens Hotel nalazi se u mestu Pafos na Kipru i deo je kompleksa Mayfair Hotels & Gardens sa zajedničkim sadržajima.

Svi gosti imaju pristup širokom spektru rekreativnih sadržaja dostupnih u hotelu Mayfair. Kompleks nudi 2 spoljna bazena, zatvoreni bazen, akva park, restoran i fitnes centar, kao i bar. Udaljen je 1 km od najbliže plaže i 1,5 km od Grobnice kraljeva.

Na raspolaganju su i drugi sadržaji za zabavu, zajednički lobi i igraonica. Gostima je obezbeđen parking prostor.

Na udaljenosti od 10 m nalazi se mini market, a na oko 400 m tržni centar.  Agiji Anargiri crkva udaljena je 400 m, a Crkva Svetog Pavla je na 800 m od hotela. Međunarodni aerodrom Pafos udaljen je 8 km od objekta.

Smeštaj

Mayfair Gardens Hotel nudi izbor dvokrevetnih i porodičnih soba, koje su sve elegantno dekorisane i potpuno opremljene.

Dvokrevetne sobe - dvokrevetne sobe dostupne su sa pogledom na kompleks ili bazen i mogu da prime do 3 osobe. Soba uključuje: dva odvojena kreveta ili bračni krevet, telefon, SAT TV, fen za kosu, besplatan WiFi, mini frižider, opremu za čaj i kafu, sef (uz doplatu), klima uređaj, balkon ili terasu.

Porodična soba - porodične sobe su dostupne sa pogledom na kompleks ili bazen i mogu da prime do 4 osobe. uključuje: dva odvojena ili bračni krevet, odvojenu dnevnu sobu sa 2 kauča na razvlačenje, telefon, SAT TV, fen za kosu, besplatan WiFi, mini frižider, opremu za čaj i kafu, sef (uz doplatu), klima uređaj, balkon ili terasu.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj / grejanje
• LCD TV, WiFi internet
• Frižider, oprema za čaj i kafu
• Terasa, bazen, ležaljke i suncobrani, vrt, dečji bazen, akva park
• Recepcija, bar, lobi / TV sala, restoran, sef (uz doplatu), teretana, sauna (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), lift
• Kupatilo, fen za kosu
• Parking

Pafos - Kipar

Primorski grad Pafos sa svojom srednjevekovnom tvrđavom i neobičnom lukom harmonična je kombinacija istorijskih mesta, turističkih kompleksa i prelepih seoskih predela. U ovoj oblasti mešaju se planine i more. Pafos je skladno jedinstvo kulture, savremenog života i arheoloških nalazišta.

Pafos je grad na zapadu Kipra koji je mitsko mesto rođenja grčke boginje Afrodite, tako da ima mnogo toga da ponudi svim ljubiteljima antičke arheologije. Kato Pafos uz more je grad u kom su mozaici rimskih vila i danas jednako živopisni kao i nekada.

Dobra hrana i piće u Pafosu su zagarantovani. Sigurno ćete uživati uz meze i degustiranje raznovrsnog domaćeg vina. Tu je i mnogo zabave za najmlađe – vodeni park, zoološki vrt i beskrajni izbor plaža. Hajde da pogledamo šta obavezno treba videti u Pafosu!

Više o Pafosu možete pročitati OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Doručak
Aparat za kafu
Za osobe sa invaliditetom
Lift
Vrt
Fen za kosu
Polupansion
Grejanje
Usluga pranja veša
LCD TV
Lobi/TV sala
Parking
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Restoran
Sef
Tuš/kada
SPA
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Mayfair Gardens Hotel (Pafos, Kipar) iskustva