OD 55€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.
noćenja 1

EUR 55€ 1 noćenja

Dvokrevetna soba

Odrasli: 2


Opis :


Sadržaji sobe :


EUR 65€ 1 noćenja

Trokrevetna soba

Odrasli: 3


Opis :


Sadržaji sobe :


EUR 75€ 1 noćenja

Četvorokrevetna soba

Odrasli: 2 Deca: 2


Opis :


Sadržaji sobe :


Dvokrevetna soba

Odrasli: 2
Check inCheck outCena
01.05.30.09.55.00€

Trokrevetna soba

Odrasli: 3
Check inCheck outCena
01.05.30.09.65.00€

Četvorokrevetna soba

Odrasli: 2 / Deca: 2
Check inCheck outCena
01.05.30.09.75.00€

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno.
• Doručak - 6 €/po osobi dnevno
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.
• Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.

Opis

Hotel Markos se nalazi u blizini plaže, u mestu Jerisos, na poluostrvu Atos, i na udaljenosti od 12 km od mesta Uranopolis. 

Hotel je okružen vrtom gde je gostima na raspolaganju roštilj. Hotel ima bar, služi doručak, a obezbeđen je i privatni parking prostor.

Gosti koji žele da iznajme motor mogu se obratiti osoblju koje će im pomoći. 

Vurvurou je udaljen 24 km od Hotela Markos, a Olimpijada se nalazi na udaljenosti od 24 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Solun, udaljen 78 km od hotela Markos.

Smeštaj

Dvokrevetna soba (površine 20 m²) - ova klimatizovana soba ima izlaz na terasu s pogledom na Egejsko more ili vrt. Uključuje frižider, TV i bade mantile, WiFi internet je obezbeđen. Ovaj tip sobe sadrži 1 bračni krevet ili 2 kreveta za 1 osobu i može da primi do 3 osobe.

Trokrevetna soba (površine 25 m²) - ova klimatizovana soba ima izlaz na terasu s pogledom na Egejsko more ili na vrt. Uključuje frižider, TV i bade mantile, WiFi internet je obezbeđen. Ovaj tip sobe ima 3 kreveta za 1 osobu i može da primi do 3 osobe.

Četvorokrevetna soba (površine 40 m²) - ova klimatizovana soba pruža terasu s pogledom na Egejsko more ili na vrt. Takođe sadrži frižider, TV i bade mantile, WiFi internet je obezbeđen. Uključuje 4 pojedinačna kreveta i može da primi do 4 osobe.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj, grejanje 
• WiFi internet, TV 
• Frižider 
• Terasa, pogled na more u nekim jedinicama ili pogled na vrt
• Vrt, oprema za roštilj 
• Bar 
• Kupatilo, tuš ili kada 
• Kućni ljubimci dozvoljeni na upit 
• Skladištenje prtljaga, prevoz od/do aerodroma (uz doplatu), faks / fotokopiranje, sobna posluga
• Privatni parking

Ierissos - Atos

Ierissos se nalazi na poluostrvu Atos, na 100 km od Soluna. Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska sa Plavom Zastavom koja se nežno spušta u more. Postoje kafići i taverne iza plaže, šetalište i travnate oblasti sa klupama i hladom. Nekoliko barova na plaži prate liniju obale, a tu je i drveće da pruži prirodni hlad. Uobičajeni sportovi na vodi su u ponudi.

Ierissos sve više prerasta u pravi turistički centar, koji svake godine posećuje sve više i više turista, koji mogu uživati u luksuznim hotelima i apartmanima, tirkizno plavom moru, prelepoj plaži i brojnim istorijskim i arheološkim znamenitostima, ali i posetiti Svetu goru, jer čamci iz luke Ierissosa plove svakodnevno do istočne obale ovog ostrva. Ima dosta kulturnih aktivnosti koje biste očekivali od grada ove veličine.

Tokom leta kulturna zajednica nazvana „Kligenis“ organizuje mnoge događaje. Glavni festivali se održavaju u Crkvi Proroka Ilije 20. juna i Svetog Pavla, 29. juna. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Transfer od/do aerodroma
Bar
Roštilj
Doručak
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Grejanje
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Posluga u sobi
Pogled na more
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Hotel Markos (Jerisos, Atos) iskustva