OD 23€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Hotel Decauville se nalazi 40m od plaže u malom promorskom mestu Gerakini na Sitoniji. Gerakini je izuzetno pristupačana destinacija i udaljen je 70 kilometara od Soluna i 60 kilometra od aerodroma u Solunu.

Hotel nudi prijatan boravak i nezaboravan odmor u jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija u Grčkoj.

Smeštaj

Hotel Decauville sastoji se od 14 modernih soba sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Sobe su opremljene, obezbeđuju komforan smeštaj i u svom sklopu imaju: klima uređaj, LCD TV, frižider, fen za kosu i bežični pristup internetu. U hotelu se služi doručak (švedski sto), a u prijatnom ambijentu u hotelskom baru se služe razna osvežavajuća pića i kafa.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• LCD TV
• Frižider
• Fen za kosu
• Besplatan bežični internet
• Doručak
• Kafe-bar
• Besplatan parking
• Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev

Gerakini - Sitonija

Gerakini nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje, a jednostavno je savršeno mesto za porodice sa malom decom, bez buke i gužve.

Gerakini je mali primorski gradić udaljen 70km od Soluna i nalazi se na početku poluostrva Sitonija i to na njegovoj zapadnoj obali, a okružen je gustim zelenilom mediteranske vegetacije sa maslinjacima i peščanom obalom zaliva Toroneos. Duž celog mesta prostire se peščana plaža, 600 metara duga i do 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru. Voda je savršeno čista, veoma topla i idealna za decu.

Prodavnica sa svim neophodnim namirnicama koje vam trebaju na letovanju ima sasvim dovoljno, meštani su ljubazni i nema gužvi. Na obali Gerakinija postoji veliki broj prodavnica sa širokim izborom robe, zatim šetalište, dečija igrališta, mesta za sportove na vodi, taverne sa svežom ribom, taverne sa lokalnim specijalitetima, barovi na plaži, gde se može uživati u piću ili kafi uz očaravajući zalazak sunca.
U letovalištu postoji nekoliko porodičnih hotela, taverni i kafića, bar na plaži, dva supermarketa kao i pekara.

Prodavnica sa svim neophodnim namirnicama koje vam trebaju na letovanju ima sasvim dovoljno, meštani su ljubazni i nema gužve. Supermarket Lidl postoji u Nikitiju.
Na malom rastojanju postoji veliki broj plaža sa kristalno čistim i potpuno plavim morem.

Gerakini je malo mesto gde možete lepo i mirno letovati, ali je takođe idealno kao početna tačka za obilazak sva tri prsta Halkidikija, pošto se nalazi na vrhu drugog prsta Sitonije.

ΜΗ.ΤΕ 09.38.Κ.01.2Α.06636.0.1


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Doručak
Fen za kosu
LCD TV
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Hotel Decauville (Gerakini, Halkidiki) iskustva


671 Antic Snezana   10/05/2017
Interesuje me cena od 29 auvgusta do7 septembra za dve osobe.Pozdrav
1942 Lazarevic Boban   20/02/2019
Interesujeme cena od 17.07 do 27.07. Bracni par sa detetom 14 god.
2237 Andrijana Kostic   12/07/2019
Interesuje me cena za 5 noćenja Od 16.7.do 20.7
2247 GrckaInfo.com   12/07/2019
Poštovani, za dostupnost i cene za termin koji vas interesuje možete poslati upit vlasnicima direktno putem forme "Pošalji upit za dostupnost". Forma za upit se nalazi iznad ovih komentara. Evo i jednog teksta za malu pomoć kako rezervisati smeštaj preko našeg portala https://www.grckainfo.com/How-to-reserve-accommodation