OD 55€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.
noćenja 1

U navedenom periodu nema slobodnih termina. Unesite druge datume ili klinite na dugme Pošalji zahtev za rezervaciju

Soba

Odrasli: 2
Check inCheck outCena
15.05.31.05.55.00€
01.06.30.06.60.00€
01.07.31.08.70.00€
01.09.30.09.60.00€

Soba

Odrasli: 3
Check inCheck outCena
15.05.31.05.60.00€
01.06.30.06.70.00€
01.07.31.08.80.00€
01.09.30.09.70.00€

Soba

Odrasli: 4
Check inCheck outCena
15.05.31.05.75.00€
01.06.30.06.85.00€
01.07.31.08.100.00€
01.09.30.09.85.00€

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno.
• Doručak - 7 €/dnevno po osobi (deca do 3 godine - besplatan doručak).
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.
• Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene, ostatak od 60% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja
• Depozit u ovom objektu ne nepovratan u slučaju otkazivanja.

Opis

Horizontas Hotel smešten je na samo 40 metara od plaže, u mestu Nea Plagia, na Halkidikiju, i idealan je izbor za parove i porodice koje žele da provedu lep odmor nadomak plaže. Hotel je udaljen od aerodroma u Solunu 45 km, a od samog grada Soluna 56 km.

Smeštaj

Horizontas Hotel raspolaže sobama (12 soba - dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne) koje su ispred plaže Nea Plagije, i mogu da prime od 2 do 5 osoba.

Dvokrevetna soba ima površinu 16 kvadratnih metara. Uključuje: krevet za 2 osobe, satelitsku televiziju, klima uređaj i besplatan bežični internet. Dvokrevetna soba ima balkon s pogledom na ulicu.
Dvokrevetna soba sa delimičnim pogledom na more ima površinu 16 kvadratnih metara. Uključuje: krevet za 2 osobe, satelitsku televiziju, klima uređaj i besplatan bežični internet. Ova jedinica ima balkon s delimičnim pogledom na more.
Trokrevetna soba (porodični studio) ima površinu 19 kvadratnih metara. Uključuje jedan prostor koji ima krevet za 2 osobe i 1 pojedinačni krevet, čajnu kuhinju, satelitsku TV, klimu i besplatan bežični internet. Trokrevetna soba ima balkon s pogledom na ulicu.
Apartman sa delimičnim pogledom na more ima površinu 26 kvadratnih metara i ima jednu spavaću sobu i drugu prostoriju koja sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju i kauč na razvlačenje za 2 dece. Ova jedinica uključuje satelitsku TV, klimu, besplatan bežični internet i balkon s delimičnim pogledom na more.
Apartman sa pogledom na more ima površinu 29 kvadratnih metara i ima jednu spavaću sobu sa dodatnim ležajem i drugu prostoriju koja sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju i kauč na rasklapanje za 2 dece. Ova jedinica uključuje satelitsku TV, klimu, besplatan bežični internet i balkon s pogledom na more.

Hotel obezbeđuje besplatne suncobrane na plaži, takođe, odmah ispred hotela, nalazi se kafić gde gosti mogu piti kafu ili piće sa prijateljima i uživati u spoljnom prostoru, u blizini plaže.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• LCD televizor sa satelitskim programima, WiFi internet
• Komforna terasa, pogled na more (većina jedinica)
• Potpuno opremljena čajna kuhinja sa malim šporetom ili rešoom za kuvanje i posuđem (u trokrevetnim i četvorokrevetnim jedinicama), frižider, kuvalo (u trokrevetnim i četvorokrevetnim jedinicama)
• Ortopedski jastuci i dušeci COCO-MAT
• Kupatilo sa tuš-kabinom
• Recepcija, TV sala-lobi, kafić, suncobrani na plaži, popust u tri restorana u mestu Nea Plagia za goste ovog hotela

Nea Plagia - Halkidiki

Nea Plagia se nalazi na 60 km od Soluna i predstavlja turistički neotkriveni deo severozapadnog Halkidikija, na samom ulasku na Halkidiki. Letovalište je omiljeno kod mnogih Grka koje su je do sada uspešno čuvali samo za sebe. Peščana plaža duga oko četiri kilometra, šetalište sa brojnim palmama i mediteranskom vegetacijom, restorani nacionalne kuhinje, kao i brojni kafići dovoljan su razlog da se poseti ovo mesto. U srcu sezone ovo mesto nudi bogat noćni život.

Osobenost mesta daju fontane koje već u suton deluju atraktivno zahvaljujući raznoraznim reflektorima u boji koji ih osvetljavaju, menjaju svoj izgled i mesto su okupljanja turista i meštana. Nea Plagia je odličan izbor za ljubitelje prostrane peščane plaže, sa šetalištem ukrašenim kandelebarima, iza kojih je široki zeleni pojas i mirno mesto bez mnogo saobraćaja.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Električni čajnik
Grejanje
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Lobi/TV sala
Rerna
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Posluga u sobi
Pogled na more
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Horizontas Hotel (Nea Plagia, Halkidiki) iskustva