OD 60€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.
noćenja 1

EUR 60€ 1 noćenja

XL Studio

Odrasli: 4


Opis :


Sadržaji sobe :


EUR 100€ 1 noćenja

Penthouse apartman

Odrasli: 4


Opis :


Sadržaji sobe :


XL Studio

Odrasli: 4
Check inCheck outCena
15.05.15.06.60.00€
16.06.10.07.100.00€
11.07.26.08.130.00€
27.08.15.09.100.00€
16.09.10.10.60.00€

Penthouse apartman

Odrasli: 4
Check inCheck outCena
15.05.15.06.100.00€
16.06.10.07.140.00€
11.07.26.08.160.00€
27.08.15.09.120.00€
16.09.10.10.100.00€

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno.
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika.
• Napomena: Turistička taksa (0,5 € po danu / po sobi) nije uključena u redovne cene i plaća se na licu mesta.
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene, ostatak od 70% se plaća pri dolasku u objekat.

Politika otkazivanja smeštaja
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana do 21. dan pre datuma dolaska, uplaćena naknada za depozit će biti vraćena gostu (umanjena za 30 EUR administrativnih troškova).
• Ukoliko je smeštajna jedinica otkazana kasnije ili u slučaju nedolaska gosta, vlasnik objekta ostvaruje pravo da zadrži celu naknadu za depozit i ona neće biti vraćena gostu.
• U slučaju napuštanja smeštaja pre datuma odlaska, 50% preostalih dana će biti naplaćeno.

Opis

Hotel Helens11 je smešten na ivici brda, okružen prirodom i sa prelepim pogledom ka Egejskom moru na udaljenosti od 4km od centra grada Skijatos i 7km od aerodroma, dok se najbliža plaža Sklitri nalazi na samo 300m. Pored plaže su dostupne male prodavnice gde se mogu kupiti sve potrebne namirnice. 

Helens11 je mali, nekonvencionalni hotel, koji posluje od 2004. godine i nudi jedinstveno iskustvo, koje podrazumeva potpuno opuštanje, ali i zadovoljenje individualnih potreba gostiju. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 11 u potpunosti opremljenih apartmana koji u svom sklopu imaju kupatilo, kuhinju, frižider, trpezarijski sto, klimu, tv i privatne prostrane balkone sa pogledom na more. Spoljni prostor je uređen sa idejom da se u prvi plan stavi živa i raskošna vegetacija ostrva, ispunjena raznobojnim cvetovima i mnogim nijansama zelene boje. Postoji privatni prostor za parkiranje i veoma dobro locirana autobuska stanica (linija broj 11), koja se nalazi odmah pored hotela, sa čestim polascima do najpopularnijih plaža i interesantnih mesta.
 
Penthouse apartman 

Penthouse apartman je smešten iznad ostalih jedinica i nudi veličanstven panoramski pogled. Poseduje dve odvojene spavaće sobe sa svojim pripadajućim kupatilima i privatnim balkonima, kao i otvoren prostor za dnevni boravak, sa kuhinjom i delom za ručavanje. Klizna vrata koja vode do balkona postavljena su celom širinom apartmana, a tu je prostor za ručavanje sa pogledom na Egejsko more. Obe spavaće sobe imaju prozore okrenute ka moru i sopstvenu klimu i ormare. Apartman je idealan za dva para, grupu prijatelja ili porodicu, i ima mogućnost udobnog smeštaja 4-5 osoba.

XL studija

Studija imaju kapacitet za 2-4 osobe i kreirana su da odgovore na potrebe porodica ili grupe prijatelja. Poseduju veliki prostor, sa pripadajućim kupatilom, kuhinjicom, prostorom za ručavanje i kao i sve jednice, imaju veliki balkon, sa neverovatnim pogledom na more. Studija su smeštena u prizemlju, sa lakom dostupnošću i pored privatnog balkona, imaju veliku travnatu površinu ispred soba, gde deca mogu uživati u bezbednoj igri.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Čajna kuhinja
• Kuhinjsko posuđe
• Frižider
• Kupatilo, fen za kosu
• Proizvodi za čišćenje
• Svakodnevno čišćenje
• Roštilj
• Besplatan Wi-Fi internet
• Spoljni nameštaj
• Vrt
• Privatni parking

Lokacija

Idilično smešteni na ivici planinske padine, sve jedinice poseduju odličan pogled na more, bez teškog prilaza glavnom putu. Ova oblast se zove Sklithri i udaljena je samo 4km vožnje od centra grada. Za one koji ne žele da voze tokom svog odmora, autobuska stanica je praktično pozicionirana odmah ispred vile i postoje redovne vožnje tokom letnje sezone, koje vode do najpopularnijih delova ostrva. Postoje lokalne prodavnice za nabavku osnovnih namirnica, a na samo 5 min udaljenosti šetnjom niz glavni put stiže se do male plaže. 


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Svakodnevno čišćenje
Vrt
Fen za kosu
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre popunjavanja


Helens11 Apartments (Skiatos) iskustva