OD 50€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Green Bungalows Hotel Apartments nalazi se u Aja Napi, na Kipru, i pruža ugodno iskustvo kako zbog lepog okruženja u koje prima svoje goste, tako i zbog profesionalnosti i ljubaznosti osoblja.

To je porodični kompleks koji nudi kvalitetnu uslugu i toplo gostoprimstvo. Osoblje je potpuno obučeno da boravak učini prijatnim i na raspolaganju su za sva pitanja.

Cilj hotela je da se gosti osećaju kao kod kuće, i idealan je izbor za parove i porodice koji traže smeštaj za samostalan boravak, a moguće i na duži period. 

Green Bungalows jedan je od najstarijih hotelskih apartmana u Aja Napi, koji je prvi put otvoren 1980. godine. Kontinuirano se renovirao kako bi se održao kvalitetan standard za odmor. Gosti mogu da uživaju u atraktivnom vrtnom ambijentu i lepoj atmosferi pored bazena, uređenog u plavo-zelenim tonovima.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 95 elegantnih soba, od kojih su sve opremljene za samostalno pripremanje hrane, u minimalističkom dizajnu. Svaka soba pruža udobnost i opremljena je jednostavno.

Studio (34m2) - studiji otvorenog plana uključuju prostor za sedenje, čajnu kuhinju, privatno kupatilo sa tušem. Neke sobe imaju pogled na bazen, unutrašnji deo kompleksa ili vrt. Uključuju 2 kreveta za jednu osobu, kao i 1 pomoćni ležaj (na rasklapanje ili sofa), besplatan WiFi i besplatan klima uređaj. Studio može da primi do 3 osobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (37m2) - apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, trpezariju, čajnu kuhinju, privatno kupatilo sa tušem, balkon / terasu, neki su s pogledom na bazen, unutrašnji deo hotela ili vrt. Jedinica sadrži: 2 odvojena kreveta, kao i 2 dodatna kreveta (na rasklapanje ili sofa), besplatan WiFi i besplatan klima uređaj. Apartman može da primi do 4 osobe.

Apartman sa dve spavaće sobe (45m2) - prostrani dvosobni apartmani nude 2 odvojene spavaće sobe, dnevni boravak i trpezariju, čajnu kuhinju, privatno kupatilo sa tušem, balkon / terasu, neki su s pogledom na bazen, unutrašnji deo hotela ili vrt. Apartman ima 4 pojedinačna kreveta, kao i 2 dodatna kreveta (na rasklapanje ili sofa), besplatan WiFi i besplatan klima uređaj. Apartman može da primi do 6 osoba.

Suit sa dve spavaće sobe (67m2) - novouređeni suit ima 2 odvojene spavaće sobe, dnevni boravak i trpezariju, čajnu kuhinju, privatno / kupatilo sa tušem, balkon s pogledom na bazen. Suit sadrži: 4 odvojena kreveta, kao i 2 dodatna kreveta (na rasklapanje ili sofa), besplatan WiFi i besplatan klima uređaj. Suit može da primi do 6 osoba.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Recepcija 24 sata, sef (uz doplatu), usluge peglanja i pranja veša (uz doplatu), restoran, bar, hotelski hol, svakodnevno čišćenje (uz doplatu), prevoz od / do aerodroma (uz doplatu), jacuzzi (uz doplatu)
• Kupatilo
• Čajna kuhinja, frižider, kuvalo
• WiFi internet
• Terasa, ležaljke, bazen, vrt, dečije igralište
• Parking

Aja Napa - Kipar

Aja Napa se nalazi na istočnoj obali Kipra, veoma blizu grada Famagusta. Ovaj grad je čuven po svojim prirodnim lepotama – zlatnim peščanim plažama sa prelamajućim nijansama kristalno čistog morskog plavetnila. Ukoliko se nađete u ovom čarobnom gradiću, nemojte zaboraviti da posetite manastir, kao i staru i novu crkvu koje se nalaze u istom kompleksu posvećenom Bogorodici.

Na listi mesta koje treba posetiti nalazi se i živopisna luka, gradski muzej Thalassa, Arheološke grobnice Makronisos, mletački akvadukt, stare crkve i kapele raspoređene po celom gradu i Park skulptura, Most Ljubavi, Ulica zvezda, kao i skulptura "Ja volim Aja Napu" na glavnom trgu koja je nezaobilazno mesto za fotografisanje, као и рт Cape Greco.
Uživajte istraživajući najlepše zlatne plaže Aja Nape sa kristalno čistom vodom, od kojih su sve nosioci Plave Zastavice.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Transfer od/do aerodroma
Bar
Svakodnevno čišćenje
Električni čajnik
Vrt
Jacuzzi
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
Lobi/TV sala
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Restoran
Sef
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Green Bungalows Hotel Apartments (Aja Napa, Kipar) iskustva