OD 40€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Na udaljenosti od samo 10 km od grada Krfa, nedaleko od mosta Kaiser, na obali mora i sa pogledom na plavo Jonsko more, Empress Corfu Apartments nudi posetiocima idealne uslove za uživanje u nezaboravnom odmoru. Dragulj ostrva Krf je most Kaiser izgrađen prošlog veka, a mnogi turisti ga posećuju i uživaju u ovom komadu ostrvske istorije.

Kompleks se sastoji od komfornih i funkcionalnih smeštajnih jedinica koje u svom sklopu imaju: kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu, klima uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Takođe kompleks ima i parking, a neposredni prioritet kompleksa je higijena soba.

Pogodnosti

• TV
• Wi-Fi internet
• Klima uređaj u svim sobama
• Potpuno opremljena kuhinja
• Privatno kupatilo
• Terase sa pogledom na more
• Parking
• Vrt sa puno zelenila i pogledom na more
• Na samo 15 metara od mora i 100 metara od planine
• Lobi

Perama - Krf

Perama je slikovito mesto u južnom delu ostrva Krf, u oblati Gastouri i udaljena je 12km od grada Krfa. To je lepo mesto koje čuva tradicionalnu arhitekturu, izgrađeno na zelenoj lokaciji. Ukras ove oblasti je čuvena Achillion palata, palata carice Elizabete (Sissi) iz Austrije. Veličanstvenu palatu je 1989. godine izgradila Elizabeta koja je bila očarana lepotama ostrva i palatu je nazvala Achillion u čast ratnog heroja iz Trojanskog rata.

Vredi posetiti i videti ono što je ostalo od mosta Kaiser. To je kameni most koji je povezivao Achillion palatu sa plažom Benitses. U oblasti Gastouri je osnovana i prva Filharmonija Krfa 1898. godine. Zbog Achillion palate region ima veliki turistički razvoj. Možete provesti prijatno veče u mnogobrojnim barovima i klubovima koji se nalaze u ovoj oblasti. Karakteristike regiona su beskrajni maslinjaci i divne plaže.


Sadržaji objekta

Smeštaj na plaži
Klima uređaj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Lobi/TV sala
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju


Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Empress Corfu Apartments (Krf) iskustva


1611 Boško Gojsović   29/07/2018
Odličan odnos cena/kvalitet. Svakodnevno čišćenje soba i odnošenje đubreta. Lep pogled na plažu koja je preko ulice i solidna. Ljubazni domaćini, naročito Maria koja vodi računa o svemu. Svaka preporuka!