OD 60€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Eleni Beach Apartments je prava mala oaza na samoj plaži, idealna za miran porodičan odmor, bez buke i gužve. Prostrani i kompletno opremljeni apartmani su smešteni u porodicnoj kući gostoprimljivih vlasnika u vikend naselju udaljenom 2km od centra mesta Nikiti na Sitoniji.

Privatna plaža, uređeno dvorište sa travnjakom, drvećem i cvećem, privatni parking, ležaljke, Wi-Fi internet i roštilj su samo neke od pogodnosti koje su dostupne gostima.

Apartman 1 (60m²)

Dnevni boravak je opremljen ugaonom garniturom pogodnom za spavanje dve odrasle osobe, klupskim stolom, klimom, LCD televizorom 32". Kuhinja je dovoljno velika i potpuno opremljena aparatom za kafu, tosterom, kvalitetnim posuđem, aspiratorom, šporetom sa 4 ringle, turbo rernom, frižiderom sa posebnim delom za zamrzavanje, a u sklopu kuhinje postoji i trpezarijski sto za 4 osobe.

Odvojena spavaća soba ima francuski ležaj. Na svim prozorima, kao i na ulaznim vratima postoje komarnici.

Apartman 1 može da primi 4 osobe.

Apartman 2 (60m²)

Apartman 2 je identično opremljen kao i Apartman 1, osim dnevnog boravka u kome se umesto ugaone garniture nalaze dva posebna ležaja.

Apartman 2 može da primi 5 osoba (dvoje odraslih+tri deteta).

Sadržaji oba apartmana:

• Klima uređaj
• Dnevna soba
• LCD TV 32"
• Potpuno opremljena kuhinja
• Posuđe
• Aspirator
• Frižider
• Trpezarija
• Besplatan Wi-Fi internet
• Roštilj
• Besplatne ležaljke
• Privatna plaža
• Vrt i privatni parking

Cene za 4-5 osoba

Maj: 70€ dnevno
Jun: 90€ dnevno
Jul: 120€ dnevno
Avgust: 120€ dnevno
Septembar: 80€ dnevno

Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici dnevno.

Nikiti - Sitonija

Mesto Nikiti smešteno je iza zaliva Metamorfosi i jedno je od najstarijih mesta na Halkidikiju sa istorijom koja datira od pre 700 godina. Nikiti je izgrađen od tradicionalnih kamenih kuća i smešten među borovim drvećem sa nekoliko crkvi koje vredi posetiti, i narodnim muzejem. Pijaca radi svakog petka ujutru i tu se prodaju lokalni proizvodi, uključujući poznati Nikiti med.

Plaža Nikiti je duga i uska, pesak je mekan i ravan sa blagim padom u vodu. Borovi oivičavaju pozadinu plaže dajući prirodan hlad, a ležaljki i suncobrana ima na jugu gde je pesak dublji. Postoji nekoliko restorana, barova i kafića oko mesta sa radnjama koje prodaju rukotvorine i suvenire. Južno od Nikitija su male peskovite plaže Kalogria beach, Elia beach i Lagomandra beach.


Sadržaji objekta

Smeštaj na plaži
Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
LCD TV
Parking
Kupatilo
Frižider
Ležaljke i suncobrani
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Eleni Beach Apartments (Nikiti, Sitonija) iskustva


303 Dusan Kaloperovic   13/12/2016
Hello,do you have 2-3 appartments whit two separate rooms from 14.7.-19.7. to 29.7.2.8.2017(14nights) for 2-3 families whit childrens.Childrens are aged form 8-16 years.What is the price?and how far away from beach,and how often you change towles.Thanks in advice!