OD 40€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Pansion Elena Rooms je porodično preduzeće, koje pruža gostima klasično lefkadsko gostoprimstvo. Nalazi se u centru glavne pešačke zone mesta Agios Nikitas, na udaljenosti od 60 metara od plaže i na samo 20 metara od početka puta koji vodi do prelepe plaže Milos Beach.

Smeštaj

Elena Rooms u svom sklopu ima 10 studija koji mogu da prime 2-3 osobe.

Sva studija su potpuno opremljena i sadrže:

• Klima uređaj
• Frižider
• Kuhinju
• Kupatilo
• TV
• Besplatan Wi Fi internet
• Balkon

Doručak

Iako se objekat ne smatra hotelom, vlasnici nude mogućnost da gosti doručkuju na zahtev. Potrebno je da se pošalje poruka i da se zatraži cena sa „doručkom“, u suprotnom - ako nije pomenuto - cena koja se dobije je „bez doručka“.
Podrazumevani doručak sastoji se od: svežeg soka od pomorandže, 2 kriške tost hleba, džema, putera, kafe ili čaja.
Pored studija, u istom kompleksu, gosti mogu pronaći i kafeteriju i poslastičarnicu istih vlasnika. Tu se može doručkovati i mogu se probati ukusni i sveži sladoledi, slatkiši i vafle.

Cenovnik

Cena zavisi od letnjeg perioda, broja gostiju i noćenja. Dakle, ne ustručavajte se da pitate vlasnike za cenu.

Facebook stranica objekta: https://www.facebook.com/ElenaRooms. 

Instagram stranica objekta: https://www.instagram.com/elena_rooms_lefkada/

Lokacija - Agios Nikitas

Elena Rooms se nalazi na udaljenosti od samo 60 metara od plaže Agios Nikitas. U neposrednoj blizini kompleksa nalazi se rent a car, bankomat, autobuske stanice i početak puta za plažu Milos Beach.

Milos Beach je jedna od najlepših plaža na ostrvu Lefkada i može joj se pristupiti putem (20 minuta) ili taksi-brodićem (3 minuta).

Da bi pristupili drugim poznatim plažama na ostrvu, kao što su Kathisma, Porto-Katsiki i Egremni Beach potrebno je iznajmiti automobil ili motor. Kathisma plaža je veoma slična plaži Milos Beach, ali više organizovana i udaljena je 10 minuta od kompleksa. Egremni i Porto Katsiki plaže su 45 minuta udaljene od mesta Agios Nikitas.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Doručak
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Kupatilo
Frižider
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Elena Rooms (Lefkada) iskustva


2874 Milomirka Djordjević   30/06/2021
Hello, do you have free room for 2 adolts and 2 children from 20.07. to 30.07. this year? Children are 6 and 3 years old so thay can sleep in bed for one so we need one duble and one single bad. Thank you.