OD 46€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Charma Village House nalazi se u mestu Goudi, u regionu Pafos na Kipru.

Sastoji se od dva studija i dva jednosobna apartmana.

To je tradicionalni kameni smeštaj koji nudi bazen i panoramski pogled na zaštićeni rezervat prirode Akamas i mesto Goudi.

Smeštaj

Udobno namešten studio sastoji se od spavaćeg dela sa jednim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. U kupatilu je tuš, umivaonik i toalet. Deo za sedenje ima TV i čajnu kuhinju sa frižiderom, kuvalom, tosterom, mikrotalasnom pećnicom i mašinom za pranje veša. Tu su i klima uređaj (topli i hladni vazduh), internet, daska za peglanje i pegla. Na terasi se može uživati u suncu. Studiji su pogodni za 2 odrasle osobe.

Lepo opremljeni dvosobni apartman ima spavaću sobu sa jednim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. U kupatilu je tuš, umivaonik i toalet. Dnevna soba ima prostor za sedenje sa kaučem za 2 osobe i televizorom. Kuhinja sa prostorom za sedenje opremljena je rernom, frižiderom, mikrotalasnom pećnicom, kuvalom, tosterom i mašinom za pranje veša, kao i klima uređajem (topli i hladni vazduh), internetom, daskom za peglanje i peglom. Na terasi gosti mogu uživati na čistom vazduhu. Apartmani su pogodni za najviše 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo, mašina za veš
• TV, WiFi internet
• Čajna kuhinja, frižider, kuvalo, šporet, rerna, toster, mikrotalasna pećnica
• Pegla/daska za peglanje
• Terasa, vrt, bazen, ležaljke i suncobrani, spoljni trpezarijski prostor

Goudi - Pafos

Goudi je selo u Hrizohovskoj dolini okruga Pafos smešteno na obalama reke Tselepis. Nalazi se na 100 metara nadmorske visine i prostire se na blagom obronku između 60 i 120 metara.
U tom području se uzgajaju žitarice, mahunarke, duvan, povrće, vinova loza, citrusi, bademi, masline i rogač. U mestu još uvek radi jedna presa za masline. Goudi je na jugu i jugoistoku povezan sa mestima Holli, Skoulli i na istoku sa glavnim putem Pafos - Polis. Udaljen je 6 kilometara od Polisa i 250 metara od reke Hrizohus.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Električni čajnik
Pegla/daska za peglanje
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Mikrotalasna rerna
Spoljna trpezarija
Rerna
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Šporet
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Toster
TV
Veš mašina
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Charma Village House (Pafos, Kipar) iskustva