OD 27€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Apartments Skardoutsou se nalazi u mestu Agiokampos, severnom delu ostrva Evia, i nudi svim gostima prijatan i opuštajući odmor. Kompleks je izgrađen pored mora u prelepom zelenom vrtu površine 6 ari.


Smeštaj

Apartments Skardoutsou se sastoji od 12 nezavisnih smeštajnih jedinica (studija i apartmani sa dve spavaće sobe) koje su potpuno opremljene i u svom sklopu imaju: kuhinju, kupatilo, klima uređaj i velike terase sa fascinantnim pogledom na more.

Prostran vrt nudi dovoljno prostora za igranje dece, dok odrasli mogu da se opuste i uživaju u lepom prirodnom okruženju. U sklopu kompleksa je dostupan i privatni parking.


Agiokampos - Evia

Agiokampos je malo primorsko mesto koje se nalazi u severnom delu ostrva Evia i pripada opštini i mestu Aidipsos koje je udaljeno 7 km. Mesto ima idealnu lokaciju i trajktnu liniju Glifas - Agiokampos koja povezuje ostrvo Evia sa kopnom. Taverne pored mora, prelepa plaža i kristalno čisto more nude savršene uslove za miran, opuštajući i porodičan odmor.

Ostrvo Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Zanimljive i korisne informacije o ostrvu Evia pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Dečije igralište
Klima uređaj
Vrt
Pogled na more
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Apartments Skardoutsou (Evia) iskustva


569 Branislava   20/03/2017
Lep smeštaj na samoj plaži i jako ljubazni domaćini.Moja preporuka.