OD 41€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Sa svojim belim zgradama i jedinstvenim karakterom arhitektonskog koncepta niske gradnje, Aliathon Aegean kombinuje toplu i opuštenu atmosferu, pogodnu za one koji traže mir, u lepo uređenim vrtovima na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini plaže, idealne za šetnju uz zalazak sunca do slikovite ribarske luke Pafos.

Aliathon Aegean Kompleks sastoji se od tri različita kompleksa: Aegean Village, Time To Smile i Aegean Swim-Up Suite.

Aegean Village

Bilo da gosti žele da se odmaraju na mirnom Aegean bazenu ili uživaju u kafi ispod vinove loze u neposrednoj blizini Village trga, mogu ispuniti svoju potrebu za opuštanjem u atmosferi područja Aegan Village, koji se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini recepcije i Aliathon Plaza koji nude niz barova, restorana i mogućnosti kupovine.

Time To Smile

„Vreme za osmeh“ je jedinstveni koncept koji nudi smeštaj za samostalan boravak sa modernim i funkcionalnim dizajnom. Pogodni su za parove, porodice, samce i sve koji žele da kvalitetno provedu vreme zajedno. Na susednoj Aliathon Plaza dostupne su različite mogućnosti za obroke i piće.

Aegean Swim-Up luksuzni apartmani

Gosti mogu uživati u nekom od Swim-Up apartmana, zaroniti u bazen sa balkona svoje sobe ili piti piće u baru na bazenu. Opremljeni za ekskluzivan boravak, apartmani Aliathon Swim-Up nude udobnost i privatnost.

Smeštaj

Aliathon Aegean Hotel raspolaže sa 190 modernih smeštajnih jedinica koje se sastoje od studija, jednosobnih i dvosobnih nezavisnih apartmana i suita, dizajnirani su koristeći moderne, a istovremeno udobne sadržaje i nude razne tipove smeštajnih jedinica maksimalnog kapaciteta do 6 gostiju.

Studio - studija su otvorenog plana, savršeni za par ili malu porodicu do 3 osobe. Imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, plus mogućnost pretvaranja sofe u jedan krevet. Ovaj tip smeštaja je površine oko 30 m2, ne računajući balkon.

Jednosobni apartmani - savršeni za mlade porodice ili parove koji traže prostor, jednosobni apartmani sadrže odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, nudeći tako prostran smeštaj u kojem mogu spavati do 4 osobe. Velika spavaća soba ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a tu je i odvojeni dnevni boravak sa opcijom za pretvaranje sofe u krevet za jednu osobu i / ili pomoćni ležaj na razvlačenje. Ova vrsta smeštaja je površine približno 50 m2, ne računajući površinu balkona.

Dvosobni apartmani - odličan izbor za veliku porodicu ili grupu prijatelja koji žele da podele svoj odmor. Dvosobni apartmani nude veliki prostor sa dve odvojene spavaće sobe, kao i zasebni dnevni boravak, i mogu da prime do 6 osoba. Velika glavna spavaća soba ima bračni krevet, odvojena spavaća soba je sa dva odvojena kreveta, a dnevni boravak je posebna celina. Ovaj tip smeštaja može da primi do 6 osoba i površine je približno 70 m2, ne računajući površinu balkona.

Superior studio - savremeni dizajn otvorenog plana koji može da primi do 3 osobe, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, plus mogućnost pretvaranja fotelje ili sofe u jedan krevet. Ovaj tip smeštaja je površine oko 30-35 m2, ne računajući površinu balkona.

Superior jednosobni apartmani - imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak za do 4 osobe, sa dva TV-a u obe sobe. Sadrži veliku spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i odvojeni dnevni boravak sa opcijom za pretvaranje sofe u krevet za jednu osobu i / ili pomoćni ležaj na razvlačenje. Odličan je izbor za porodicu od 4 osobe, nudi privatnost za odrasle kao i dovoljno prostora za porodičnu zabavu. Ovaj tip smeštaja je površine oko 55 m2, ne računajući površinu balkona.

Superior dvosobni apartmani - sastoje se od velike glavne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, druge spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, velikog glavnog kupatila i odvojenog dnevnog boravka. Površina smeštajne jedinice je oko 75m2, i može da primi do 6 osoba i malo dete.

Swim-Up suit - udoban dizajn otvorenog plana koji može da primi do 4 osobe. Smešteni u prizemlju, ovi suiti imaju direktan pristup bazenu sa terase i privatne ležaljke za savršeno opuštanje tokom celog dana. Ovaj smeštaj je površine oko 40 m2 ne računajući balkon.

Jednosobni Swim-Up suit - pružaju dodatni prostor, sa odvojenim prostorom spavaće sobe i dnevnim boravkom, koji osigurava ugodan boravak. Suiti mogu da prime do 4 osobe i nude privatnost. Smešteni u prizemlju, imaju direktan pristupa bazenu s terase i  privatne ležaljke za relaksaciju i uživanje tokom celog dana. Ovaj suit je površine oko 50 m2 bez balkona.

Porodični suit - nudi moderan dizajn otvorenog plana sa opuštajućom atmosferom i za odrasle i za decu. Može da primi do 4 osobe, uključuje bračni krevet i mogućnost pretvaranja sofe u dva kreveta. Porodični suiti nalaze se na spratu, površine su približno 40m2, ne računajući balkon.

Jednosobni suit - sadrže odvojeni prostor spavaće sobe i dnevni boravak. Može da primi do 4 osobe i nude privatnost koja pruža ugodan boravak. Smešteni na spratu, imaju privatni balkon sa ležaljkama. Ovaj smeštaj je površine oko 55 kvadratnih metara bez balkona.

Suit sa dve spavaće sobe - nudi komfor i luksuz, i može da primi do 6 osoba, sa dve odvojene spavaće sobe. Jedna spavaća soba je sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta, dok je dnevni boravak zaseban. Smešteni na spratu, imaju veliku privatnu terasu sa ležaljkama za opuštanje. Ova smeštajna jedinica je površine oko 75 kvadratnih metara ne računajući balkon.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj / grejanje
• LCD TV, WiFi internet
• Čajna kuhinja u nekim jedinicama, frižider, oprema za čaj i kafu, mikrotalasna pećnica (u nekim jedinicama), kuvalo, Nespresso aparat za kafu u nekim jedinicama
• Terasa, bazen, ležaljke i suncobrani, vrt, dečije igralište
• Recepcija, bar, restoran, doručak, sef (uz doplatu), spa i velnes (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), dečiji krevetac na zahtev, lobi / TV sala
• Kupatilo, fen za kosu
• Parking

Pafos - Kipar

Primorski grad Pafos sa svojom srednjevekovnom tvrđavom i neobičnom lukom harmonična je kombinacija istorijskih mesta, turističkih kompleksa i prelepih seoskih predela. U ovoj oblasti mešaju se planine i more. Pafos je skladno jedinstvo kulture, savremenog života i arheoloških nalazišta.

Pafos je grad na zapadu Kipra koji je mitsko mesto rođenja grčke boginje Afrodite, tako da ima mnogo toga da ponudi svim ljubiteljima antičke arheologije. Kato Pafos uz more je grad u kom su mozaici rimskih vila i danas jednako živopisni kao i nekada.

Dobra hrana i piće u Pafosu su zagarantovani. Sigurno ćete uživati uz meze i degustiranje raznovrsnog domaćeg vina. Tu je i mnogo zabave za najmlađe – vodeni park, zoološki vrt i beskrajni izbor plaža. Hajde da pogledamo šta obavezno treba videti u Pafosu!

Više o Pafosu možete pročitati OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bebi krevetac (na zahtev)
Bar
Doručak
Aparat za kafu
Električni čajnik
Vrt
Fen za kosu
Grejanje
Čajna kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Usluga pranja veša
LCD TV
Lobi/TV sala
Mikrotalasna rerna
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Recepcija
Frižider
Restoran
Sef
Tuš/kada
SPA
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun na Kipru - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Aliathon Aegean Hotel (Pafos, Kipar) iskustva