OD 44€ dnevno

hotel map Pogledaj detaljnu mapu
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Agios Theodoros Cottage spoj je gostoprimstva i tradicije koja datira od pre više od 100 godina u ovom delu Kipra.

Na samo 10 minuta vožnje od objekta nalaze se golf tereni Tsada, dok je drad Pafos udaljen 20 km.

Obnovljena u tradicionalnom kiparskom stilu, kuća Agios Theodoros nalazi se u mestu Choulou, na 320 metara nadmorske visine. Nudi sobe sa CD uređajem, kablovskom TV i pogledom na kamenom popločan vrt.

Smeštaj je dekorisan drvenim pafonskim gredama, a uključuje ventilator, radio, frižider i električno kuvalo. Privatna kupatila sadrže besplatan toaletni pribor i tuš. Neke sobe imaju klima-uređaj, kamin ili izlaz na zajednički balkon.

Gostima se po dolasku nudi piće dobrodošlice. Postoji zajednička trpezarija i dnevni boravak.

U blizini se nalazi tradicionalna taverna. 

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj, ventilator
• Kupatilo
• TV, WiFi internet
• Zajednička kuhinja, frižider, kuvalo
• Terasa, vrt, prostor za ručavanje
• Parking

Choulou - Pafos

Nekih 22km od grada Pafosa nalazi se prelepo mesto Choulou, izgrađeno na 350 m nadmorske visine. Glavno zanimanje stanovništva je vinogradarstvo i uzgoj žita, širokog pasulja, duvana, badema, maslina, rogača i agruma. Bilo je vreme kada je mesto imalo mešovito stanovništvo kiparskih Grka i Turaka, dok je u srednjem veku bilo poznato feudalno imanje, povezano sa dobro poznatom srednjovekovnom kiparskom pesmom „Arodafnousa“.

Posetite Časni krst, Svetog Kononasa, Venecijansku crkvu, Svetog Teodorosa (crkva iz 8. veka) i vizantijsku crkvu posvećenu Svetom Đorđu, vodenicu, donju česmu (Kato-Vrisi), crkvu Panagia Pantanassas, džamiju, reku Ezousa i šumu Ammati, kao i dva kamena lučna drevna mosta u mestu. Pratite vinske rute područja i posetite staro selo Lemona i „vinariju Tsagkarides“. Gosti mogu prošetati mestima Choulou i Lemona kako bi uživali u zvucima prirode. Dva kafića i taverne postoje u mestu.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Električni čajnik
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Tuš/kada
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre popunjavanja


Agios Theodoros Cottage (Pafos, Kipar) iskustva