Last minute ponude Grčka 2024
04/05/2021 Tekst ažuriran 15/10/2023 Iskustva 0

Spontano dogovoren odlazak na more u Grčku u poslednjem trenutku uvek je veoma uzbudljiv za sve koji se odluče na to.
 

Bez obzira da li želite da letujete u nekom od hotela na Tasosu blizu plaže ili da budete u apartmanima sa prelepim dvorištem za decu na Sitoniji, Kasandri, Kefaloniji ili Eviji ili vas privlači uživanje u divljini prelepih plaža Lefkade, nećete pogrešiti ako u poslednjem trenutku odlučite da letujete u Grčkoj.
 

Last minute ponude u Grčkoj su najčešće povoljnije i imaju značajno niže cene od uobičajenih. Kod last minute ponuda nemate mogućnost izbora velikog broja apartmana ili hotela, već izbor smeštaja vršite na osnovu onoga što je preostalo u ponudi.
 

Kao što im ime govori, ove ponude se najčešće odobravaju u poslednjem trenutku, ponekad samo 2-3 dana pre putovanja, a cilj im je popunjavanje kapaciteta.
 

Ako ste ljubitelj planiranja letovanja u poslednjem trenutku ili ste jednostavno dobili neočekivani odmor, a nemate mnogo vremena za njegovo planiranje i organizaciju, u tom slučaju su last minute ponude prava stvar za vas. Važno je da imate makar grubu predstavu gde želite da putujete i kada.
 

Poznato je da je Grčka zemlja koja ima ponešto za svakoga: bilo da uživate u opuštanju na plažama ili više volite da istražujete predivne kontrastne lepote ove zemlje.
 

Toplo sunce, divno toplo more, očaravajuće pejzaže, ukusnu kuhinju i mnoštvo istorije i kulturnog nasleđa - Grčka jednostavno ima sve. 


Last minute odmor u Grčkoj po najpovoljnijim cenama

Grčka nije skupa i može biti još povoljnija ukoliko izaberete pravo mesto gde ćete rezervisati svoj smeštaj.
 

Na našem websajtu možete pronaći veliki izbor last minute ponuda u Grčkoj za letovanje na Halkidikiju, Tasosu, Lefkadi, Kefaloniji, Vrahosu, Krfu, Olimpskoj i Solunskoj regiji - na preko 170 destinacija. Bez obzira na to da li želite da rezervišete mesec dana, nedelju dana ili jedan dan pre putovanja - uvek prvo proverite našu ponudu.

 

1. Last minute ponude za Grčku kao i ostale specijalne ponude sa sniženim cenama možete pronaći na našem sajtu u glavnom meniju klikom na Smeštaj na popustu.

U filterima obeležite željenu regiju, mesto, udaljenost od plaže i druge parametre.


2. Kada je početak ponude veoma blizu dešava se da ponudu ne objavimo na sajtu, već samo na Facebook stranici. 

Zato savetujemo da uvek pratite naše objave smeštaja na stranici gde ih objavljujemo istog dana kada nam vlasnici smeštaja pošalju detalje ponude.

Zapratite našu FB stranicu ovde.


3. Predlažemo vam takođe da pošaljite e-mail sa zahtevom našem timu za rezervacije.

Napišite im željene datume, vrstu smeštaja koji vam treba i za koliko osoba i oni će vam preporučiti nešto u skladu sa vašim zahtevima.


Za uvek aktuelne nove i važne vesti iz Grčke pridružite se našoj Viber zajednici!

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu