Grčka Info na Viberu – prvi saznajte najvažnije vesti iz Grčke!
28/01/2021 Tekst ažuriran 24/01/2022 Iskustva 13

Korisno! Pridružite se našoj zajednici na Viberu i saznajte prvi najvažnije informacije iz Grčke!

Svesni činjenice da nemaju svi naši korisnici društvene mreže, a da ipak žele da ostanu informisani i u toku sa novostima iz Grčke - pokrenuli smo Viber grupu "Grčka Info".

U grupi ćete moći da čitate kratke i jednostavne instant poruke, korisne tekstove i aktuelne vesti iz Grčke koje ćemo Vam povremeno slati.
 

KLIKNI NA SLIKU ISPOD I PRIDRUŽI SE VIBER GRUPI "GRČKA INFO" 


 


✅ Poruke u grupi su naravno potpuno besplatne - najvažnije vesti u vezi sa Grčkom dobijaćete od nas 2-3 puta nedeljno.

✅ Poruke su obaveštajnog karaktera i dobijaćete ih isključivo od nas.

✅ U grupi neće biti chata između članova tako da ne morate da brinete da će vam često dolaziti notifikacije!

✅ Privatnost vašeg broja telefona je zagarantovana - vaš broj telefona ne mogu videti ni ostali članovi, a čak ni naši administratori grupe

✅ Grupu možete napustiti kad god to poželite!

✅ Ili možete potpuno isključiti notifikacije i proveriti vesti u grupi kada to sami poželite


KAKO DA NAM SE PRIDRUŽITE NA VIBER GRUPI "GRČKA INFO"

Postoje dva načina za pridruživanje našoj Viber grupi.

Ako ovo čitate na ekranu uređaja koji već ima na sebi instaliran Viber, obično je dovoljno kliknuti na ovaj link:

https://bit.ly/3t4TzhO


Ili uperite kamericu vašeg mobilnog telefona ka ovom QR kodu i kliknite na "Join community":


Ukoliko nemate instaliran Viber na mobilnom uređaju, možete ga odmah instalirati putem App store-a za IOS uređaje i putem Play store-a za Android uređaje.

Ukoliko želite Viber možete instalirati i na svoj desktop računar putem sledećeg linka www.viber.com/en/download/

Napiši komentar
3751 Snezana   05/06/2021
poštovani molim vas da nas i informišete šta je sa osobama koje su vakcinisane ali nije prošlo 14 dana od revakcinacije kada se ulazi u Grčku. Da li je potrebno isto da se radi pcr test kao da osoba nije vakcinisana uopšte (što je suludo) ili ima neka druga opcija? hvala
3752 GrckaInfo.com   05/06/2021
Poštovana Snežana, tako je za sada. Ukoliko nije prošlo 14 dana od potpune imunizacije morate uraditi PCR test. U slučaju da ste bolovali od Covida i imate antigenski test iz tog perioda u tom slučaju ne morate imati PCR. Priča se o skorom priznavanju antigenskih testova umesto PCR, ali to je još uvek nesigurno 1f641 Sve informacije koje trenutno imamo u vezi sa protokolom ulaska u Grčku (PLF, testovi, potvrde itd...) objavljujemo na ovom linku pa možete pogledati https://www.grckainfo.com/blog/najnovije-vesti-sta-je-potrebno-za-putovanje-u-grcku
3772 Mirko   11/06/2021
Postovani, molim Vas da dodate informacije o avio saobracaju koje potpuno nedostaju, sve informacije su vam za drumski saobracaj. Da li postoji razlog sto je Avio izostvljaen.
3773 GrckaInfo.com   11/06/2021
Poštovani Mirko, za avio saobraćaj važi sve kao i za drumski osim obaveznog PCR testa ili karantina za nevakcinisane koji se vraćaju iz Grčke u Srbiju avionom. Evo sad ćemo i to dodati u tekst, hvala što ste nam skrenuli pažnju.
3780 Slobodanka Zukic   13/06/2021
Da li važi neko ograničenje kretanja po ostrvu Lefkada.?
3792 Verica Nikolić   16/06/2021
Poštovani, planiramo u nedelju da uđemo u Grčku. Imamo potvrde o vakcinaciji i PCR testove za decu. Zanima me, moraju li se posedovati zeleni sertifikati za decu i odrasle, ili nije neophodno sobzirom da se isti podaci nalaze na potvrdama. Hvala!
3805 Biljana Milivojevic   20/06/2021
Poštovani,moje dete je 16. aprila ove godine napunilo 12 godina.Da li je za nju potreban antigenski ili PCR test ili i ona spada u kategoriju dece kojima ne treba?Pozdrav!!
3828 Marko   25/06/2021
Postovani, sta se desava prilikom povratka iz Grcke, da li tu ima nekih ogranicenja za povratak u Srbiju?
3838 Predrag Kolar   27/06/2021
Postovani, dobio sam info da se pri ispunjavanju PLF formulara isti placa 35$ po osobi od prijatelja koji je trenutno u Hanioti-ju. Da li mi neko moze potvrditi informaciju, jer ovo do sada nisam nigdje cuo tj procitao. Hvala, P.
3839 GrckaInfo.com   27/06/2021
Molimo sve koji nam ovde postavljaju pitanja, da prate najvažnije vesti na našem Viberu (link je u tekstu iznad) - na Viberu objavljujemo vesti i upozorenja. Ako vam je potrebna pomoć ili savet dobićete je od administratora i članova u FB grupi https://www.facebook.com/groups/grckainformacije/ PLF formular je BESPLATAN i popunjava se isključivo na sajtu grčke vlade https://travel.gov.gr/
3846 Zorica Milijanovic   28/06/2021
Postovani, suprug je prelezao covid pre 7 meseci, ko izdaje potvrdu da je prelezao coronu? Digitalni zeleni sertifikad idaju za poslednjih 180 dana... I koliko najranije moze da se popuni PLF?
3849 Verica Krstić   29/06/2021
Zdravo!! Moze li neko da mi kaze koliko je dozvoljeno odraslih osoba da bude u automobilu u Grčkoj? Cula sam da je broj putnika smanjen, s obzirom na situaciju sa Covidom 19? Unapred hvala!! 1f31e1f60a
3851 Danijel   30/06/2021
Jedno pitanje. Ako sam u PLF obrascu stavio da u Grcku ulazim preko prelaza Evzoni, da li to znaci da sada kada budu otvoreni drugi prelazi mogu da predjem preko njih ili moram na Evzoni. Veceras sam probao da promenim prelaz Evzoni u recimo Dojran ali to nije moguće.1f610


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu