Utisci sa letovanja: Akva park Aqualand na Krfu
06/11/2018 Iskustva 0

Nešto o najvećem akva parku u Evropi koji se nalazi od luke na nekih desetak kilometara. Ako idete na Krf nemojte ga zaobići. 

Dočeka vas ogroman besplatan parking gde i nije neka gužva. Što se tiče cena nimalo nije pristupačno za naše džepove. Sam ulazak je 28e po osobi. U tu cenu su vam uračunate sve zabave na vodi, ležaljke i suncobrani. Besplatna je garderoba kao i toalet. Onda ono najvažnije pasoši, novac i te vredne stvari morate ostaviti u sefu koji kosta 3e. Dobijete ključ koji uz narukvicu ulaznice zakačite na ruku. 

Inače u samom akva parku imate brdo lokala brze hrane, poslastičarnica, masaža itd... koje naknadno plaćate. Konkretno ne znam cene sem sladoleda jer sam već upućena da kupim negde nešto za jelo i da tamo odnesem zbog velikog raspona cena. Sladoled Nestle na kugle je pristupačan i košta 2e, a dobijete naših 6 kugli. 

Jako puno ima zabave za decu što mi se svidelo. Za nas odrasle ima puno tobogana na koje bogme treba imati srce i sesti. Objasniću da na jedan koji ima u slikama nije niko seo dok sam bila tamo. Mnogo još stvari ima od zabava na vodi koje nisam stigla da slikam al to možete videti i na internetu. 

Voda je hladnjikava. Inače radno vreme akva parka je od 10 do 18h. U svakom slučaju nemojte ga propustiti ako ste došli na Krf: ne ukazuje se takva prilika svaki dan pa da to ostavimo za neki drugi put.


Autor: Milena Plamenac

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu