Diskoteke u Paraliji... by Slaka
04/03/2016 Tekst ažuriran 14/11/2016 Iskustva 1

U julu sam bila sa drugaricom u Paraliji. Moram priznati da me je to mesto odusevilo! 


Najvise mi se svideo nocni zivot Paralije. Moja preporuka su 2 diskoteke: Omilos i Gold. Omilos se nalazi na samom setalistu i otvoren je vec od 22h, ali u to vreme necete zateci nikoga od gostiju, jer se ljudi skupljaju oko ponoci. Diskoteka radi do 4h ili 5h ujutru. Ulaz za devojke je besplatan do 1h iza ponoci i prvo pice devojke imaju gratis.

U Omilosu mozete cuti dosta srpske muzike i sluzice Vas srpski konobari. Gazda je vrlo prijatan i ljubazan covek koji se sa svakim gostom pozdravi na ulazu kada ulazite u diskoteku i kada idete kuci. Diskoteka je na otvorenom tako da nije zagusljivo i nije vruce. Divan pogled sa terase pruza se na plazu. 

Gold je diskoteka koja se nalazi malo izvan grada, na periferiji i ne radi svaki dan za razliku od Omilosa. Petkom je slobodan ulaz za devojke. Diskoteka je velika sa koznim separeima. Na ulasku cete se iznenaditi, jer Vas u holu ocekuju separei i zavese tako da imate osecaj kao da ulazite u neki VIP klub u Americi. 

Diskoteka je uradjena jednim delom u zlatu i rubinima i ima krov koji se otvara. Gold moze da primi oko 1000 ljudi, ali je prostor odlicno klimatizovan tako da nece Vam biti vruce i zagusljivo. U Goldu se ne pusta srpska muzika, vec neki RNB fazon. Konobari su uglavnom Grci. Radi od ponoci do 6h ujutru. 

Preporucila bih obe diskoteke da posetite. Na mene su ostavile fenomenalan utisak tako da sledece godine idem opet u Paraliju!


Slaka

Napiši komentar
3033 kaca   09/02/2020
Moje drugarice i ja planiramo ovo leto da idemo tamo, ali je problem sto nismo punoletne. Ja imam 17 godina i zanima me hoce li nas pustiti u te klubove, jer sa nama ide i druagrica sa deckom a oni su punoletni, pa kao da nas provedu. Mozemo li tako proci ili ipak ne?


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu