Kako rezervisati smeštaj u GrčkojCelokupnu ponudu smeštaja u Grčkoj pogledajte ovde


Za veliki broj First i Last minute ponuda i smeštaj sa sniženim cenama u Grčkoj pratite nas u Viber grupi - kliknite ovde i pridružite se.

 

Zašto naši dugogodišnji gosti biraju da letovanje u Grčkoj rezervišu uvek preko nas i ukazuju nam poverenje?
 

 • Nudimo proverenu, bezbednu i brzu rezervaciju - direktno kod vlasnika smeštaja i po cenama koje određuju vlasnici lično. 

 

 • Putem našeg sajta letovanje rezervišete po zvaničnim cenama vlasnika smeštaja! Rezervacija za vas je besplatna, nema dodatnih provizija ni skrivenih troškova. U pitanju su iste cene koje biste dobili da ste vlasnike kontaktirali putem nekog drugog sajta ili njihovog direktno.

 

 • Smeštaj preko našeg sajta ne plaćate unapred. Unapred plaćate isključivo depozit za rezervaciju 10-40% od ukupne cene. Veći deo novca plaćate vlasniku u Grčkoj tek kada se na licu mesta uverite da smeštaj odgovara onome što ste videli na slikama i pročitali u opisu, i da ste dobili ono što ste rezervisali.

 

 • Najveći broj smeštaja u našoj ponudi možete rezervisati uplatom u dinarima. U ovom slučaju bićete pošteđeni dodatnih troškova (provizija banke za devizne uplate), otvaranja deviznog računa i drugih peripetija. 

 

 • Pregovaramo u vaše ime za popust ukoliko ste porodica sa više dece, urgiramo kod vlasnika da ujutru ranije uđete u apartman ili da vaše dete dobije poseban doručak koji voli. Tu smo da vam letovanje učinimo lagodnijim.

 

 • Sami birate svoje datume letovanja kao i broj noćenja. 

 

 • Za posetioce našeg sajta biramo isključivo proveren i kvalitetan smeštaj koji vode gostoljubivi i pouzdani vlasnici.

 

 • U kontaktu smo sa svim vlasnicima objekata na našem sajtu i tu smo da vam pomognemo ili vas posavetujemo oko rezervacije.

 

 • Turistima koji smeštaj rezervišu preko nas uvek otvoreno ukazujemo na nedostatke smeštaja i eventualne zamerke gostiju. Istovremeno vlasnicima smeštaja ukazujemo na iste kako bi nedostatke mogli da uklone.

 

 • Većina vlasnika smeštaja daje povoljnije cene za naše posetioce. 

 

 • Ukoliko se dogodi da više turista ima žalbe na higijenu ili neljubaznost vlasnika, taj smeštaj uklanjamo iz ponude. Nije nam važan kvantitet već kvalitet smeštaja koji nudimo našim turistima.

 

 • U ponudi imamo smeštaj za svačije potrebe i mogućnosti: kako za turiste kojima su prioritet niske cene tako i za turiste kojima je prioritet na letovanju luksuz. Možete birati između ekonomičnih studija i apartmana do veoma otmenih i luksuznih hotela i vila.

 

 • U ponudi imamo hotele, vile, apartmane, studija, bungalove, kampove u preko 180 letovališta širom Grčke: Lefkada, Tasos, Sitonija, Kasandra, Atos, Kefalonija, Parga i mnoga druga.

 

 • Preko našeg sajta je svih proteklih godina više hiljada gostiju (iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Češke...) pronašlo smeštaj u Grčkoj 

 


Kako poslati zahtev za rezervaciju smeštaja u Grčkoj sa našeg sajta - lako i veoma brzo


Nakon što izvršite pretragu smeštaja na našem sajtu i odlučite se za željeni smeštaj, kliknite na dugme "Pošalji zahtev za rezervaciju".

 

1. Popunite obavezna polja u formi za zahtev.  

    - Ukoliko vaši datumi dolaska i odlaska nisu fiksni, obavezno to napomenite u zahtevu da bi vlasnik smeštaja u slučaju popunjenosti mogao da vam ponudi druge slobodne termine. 

    - Proverite dobro da li je vaša email adresa popunjena tačno. Ukoliko unesete neispravan email, vlasnik neće biti u mogućnosti da vam odgovori. 

    - Nemojte slati upite sa pitanjem "Koja je cena apartmana..." ili "Koliko košta 10 dana..." ukoliko na stranici tog smeštaja već postoji cenovnik. 

    - Ukoliko imate dodatno pitanje u vezi objekta, možete ga postaviti u polju "Poruka" - na engleskom. 
 


2. Kliknite na dugme POŠALJI ZAHTEV i sačekajte odgovor na mejl.Nakon slanja zahteva


Molimo vas da budete strpljivi. Iako većina vlasnika smeštaja u Grčkoj vrlo brzo odgovara, odgovor na upit vam može stići na mail nakon 3-4 dana. Obavezno proverite Spam ili Junk folder Vašeg email-a, jer se često dogodi da odgovor nekog od njih završi baš tu. 


Ukoliko i nakon 3-4 dana još uvek niste dobili odgovor to može da znači da ste prilikom slanja upita greškom uneli neispravnu email adresu. U tom slučaju odgovor vlasnika vam neće stići. Pošaljite zahtev ponovo, ovaj put sa ispravno unetom email adresom. 


Ukoliko vam je odgovor potreban hitno i želite odmah da stupite u kontakt sa vlasnikom, možete ga kontaktirati putem Viber-a ili Whatsapp-a ili mu poslati SMS poruku.Kada vam vlasnik potvrdi da ima slobodan smeštaj


Ukoliko vam je vlasnik potvrdio da ima slobodan smeštaj i da možete da uđete u proces rezervacije, potrebno je da mu potvrdite kada ćete to uraditi kako ne bi termin ustupio drugom potencijalnom gostu. Najbolje je da to uradite u narednih 2 dana najviše.
 
Nakon što izvršite uplatu potrebno je da mu to napišete u mailu sa uključenim podacima o uplati: sa kog imena je uplaćen depozit, iznos depozita koji ste uplatili i datum uplate - ukoliko uplaćujete preko računa banke.
 

U slučaju uplate depozita putem Western Union-a potrebno je da vlasniku napišete u mailu kontrolni broj naloga (MTCN broj od 10 cifara) kojim je novac poslat i ime i prezime pošiljaoca. Možete i slikati potvrdu i zakačiti je u prilog mejla.
 

Nakon što primi uplatu vlasnik treba da vam potvrdi mailom da je uplatu primio i da je smeštaj rezervisan za vas. Potvrda vlasnika najčešće stiže nakon 2-4 dana ukoliko ste uplatu izvršili preko banke. Ukoliko ste uplatili putem Western Union-a može se desiti da na potvrdu vlasnika sačekate i nakoliko dana više.


Kada vam vlasnik potvrdi u mailu da je primio uplatu, smeštaj je rezervisan za vas i ništa osim toga više nije potrebno da uradite.Uplata depozita vlasniku objekta


Uplata depozita koju uglavnom većina vlasnika smeštaja traži unapred i koja najčešće iznosi 10-40% od ukupne cene, je standardna procedura koja i vama, a i vlasnicima apartmana/vila/hotela pruža sigurnost rezervacije.

Vlasniku je depozit garancija da ćete doći određenog datuma i da im smeštajna jedinica neće ostati prazna, a vama garancija da će vas smeštajna jedinica čekati pod uslovima koje ste dogovorili sa vlasnikom.


Ukoliko ste sa vlasnikom smeštaja precizirali sve detalje vaše rezervacije, nema razloga za brigu. Naš savet je da pre uplate precizirate sledeće:
 

- broj noćenja
- datum dolaska i odlaska
- tip apartmana/sobe (dvokrevetni, trokrevetni itd)
- pogled (ukoliko ste zahtevali poseban)
- iznos depozita
- iznos ostatka za uplatu pri dolasku
- sve ostalo što smatrate da je bitno da znate pre uplate
 

Ovde pročitajte na koji način najbrže i najpovoljnije možete uplatiti depozit za smeštaj u Grčkoj.

 
Ukoliko niste uplatili depozit za smeštaj, vaša rezervacija nije sigurna i idete na sopstveni rizik. Naša preporuka: nemojte rizikovati i insistirajte sami da uplatite bar minimalni iznos od 10% da biste izbegli probleme prvog dana letovanja, sa malom decom, tražeći novi smeštaj po znatno višim cenama.

 

Rezervišite smeštaj uplatom depozita na dinarski račun


U velikoj ponudi hotela, apartmana, studija i vila koje imamo na našem sajtu, nalaze se i smeštaji koje možete rezervisati uplatom depozita u dinarima. U ovom slučaju bićete pošteđeni većih troškova (provizija banke) i nećete morati otvarati devizni račun.


Prednost rezervacije objekta na ovaj način


1. Ova usluga je za vas potpuno besplatna, a cene koje su prikazane na našem sajtu su potpuno iste kao što bi vam bile ponuđene u ličnom kontaktu sa vlasnikom.


2. Depozit se uplaćuje u dinarima na račun u domaćoj banci tako da ne morate dodatno da otvarate devizni račun (koji je obavezan prilikom slanja uplata u inostranstvo), kao ni da plaćate dodatnu proviziju banci za devizne uplate.


Depozit za rezervaciju, ukoliko vam tako više odgovara zato što na primer živite u inostranstvu ili iz nekog drugog razloga, možete uplatiti i u evrima na račun u banci u Grčkoj.
 

3. Za ove objekte takođe garantujemo najpovoljnije cene. Ukoliko vam za neki od objekata bude ponuđena niža cena, molimo vas da nas informišete o tome. Kontaktiraćemo vlasnika objekta i potruditi se da i preko nas dobijete isti popust, jer nam je veoma važno da kao posetiocu našeg sajta dobijete najnižu moguću cenu.


Procedura rezervacije
 

Za svaki objekat koji se nalazi u ponudi potrebno je poslati zahtev za rezervaciju i sačekati potvrdu vlasnika. Objekte koji su u ponudi našeg sajta vlasnici izdaju na više načina, kao i preko pojedinih turističkih agencija iz različitih država, slobodni termini se nekada vrlo brzo popunjavaju pa ono što je trenutno slobodno može biti popunjeno već u sledećih nekoliko sati.


Pronađite na našem sajtu smeštaj koji vam odgovara i pogledajte cene za željeni period letovanja. Ukoliko vam cene odgovaraju, pošaljite nam upit putem forme za upit koja postoji na stranici svakog smeštaja. Čim dobijemo potvrdu vlasnika objekta da je smeštaj koji želite dostupan, obavestićemo vas i potvrditi vam da možete da izvršite uplatu depozita.


Vlasnik će čuvati smeštaj za vas u sledećih 48h. Nakon potvrde o dostupnosti smeštaja u sledećih 48h je potrebno da izvršite uplatu depozita koju će vlasnik objekta dobiti istog dana. Nakon toga je vaša rezervacija izvršena i dobićete potvrdu o rezervaciji, koju ćete poneti sa vama na put (potvrda o rezervaciji se najčešće dobija u roku od sledećih 24h od trenutka kada vlasnik smeštaja dobije vašu uplatu).


Ostatak uplate obavljate pri dolasku takođe direktno vlasniku objekta.


Na ovaj način uz našu pomoć takođe vršite rezervaciju direktno kod vlasnika objekta, jer je vlasnik taj koji potvrđuje dostupnost objekta, vlasnik potvrđuje cenu po kojoj rezervišete vaše letovanje i vlasnik uzima depozit istog dana kada ste ga vi uplatili.
 


Dodatna pitanja

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na email.