O nama


GrckaInfo.com je vodeći web portal na srpskom jeziku, posvećen Grčkoj, koji pruža obilje korisnih informacija, saveta i upozorenja koja se odnose na ovu predivnu zemlju. Osim toga nudimo i jedinstvenu platformu za povezivanje turista sa vlasnicima smeštaja u Grčkoj.


Nismo turistička agencija, ne prodajemo aranžmane za Grčku i ne organizujemo transport do letovališta. Naš cilj je da vam približimo Grčku kao turističku destinaciju, upoznamo vas sa njenim lepotama i pružimo mnoge korisne informacije. Pored toga, omogućavamo vam da pronađete smeštaj u Grčkoj bez dodatnih provizija i po zvaničnim cenama vlasnika smeštaja.


Sa više od 15 godina online prisustva u turističkom sektoru, uz prethodnih više od 30 godina iskustva na terenu širom različitih destinacija u Grčkoj, naš tim ima iskustvo, znanje, stručnost i posvećenost.

Članovi našeg tima su stacionirani u Grčkoj, Holandiji i Srbiji. 

Naš cilj je da vam pomognemo da isplanirate i doživite nezaboravno putovanje u Grčku uz najbolji smeštaj koji će vas zadovoljiti tokom letovanja.
 


Ukoliko želite da znate šta misle o nama naši gosti kliknite ovde, a zatim na Highlights "REKLI STE O NAMA".
 
Želite da znate zašto nam svake godine sve više turista ukazuje poverenje i letovanje u Grčkoj rezerviše preko nas? I zašto nam se mnogi gosti vraćaju? Pročitajte razloge u tekstu ispod.


Smeštaj u Grčkoj preko našeg sajta rezervišete na bezbedan način - ne plaćate ga unapred

Unapred plaćate vlasniku smeštaja isključivo depozit za rezervaciju i on može da iznosi 10-40% od ukupne cene.


Uplata depozita koju uglavnom većina vlasnika smeštaja traži unapred je standardna procedura koja i vama, a i njima pruža sigurnost rezervacije: vlasniku je depozit garancija da ćete doći određenog datuma i da im smeštajna jedinica neće ostati prazna, a vama garancija da će vas smeštajna jedinica čekati pod uslovima koje ste dogovorili sa vlasnikom.


Veći deo novca plaćate vlasniku smeštaja na licu mesta tek kada se uverite da smeštaj odgovara onome što ste videli na slikama i pročitali u opisu, i da ste dobili ono što ste rezervisali.


Proverena i bezbedna rezervacija smeštaja

Preko nas rezervaciju vršite u proverenim smeštajima. U turizmu radimo od 1994, a online već 15 godina. Naše iskustvo vam garantuje bezbedne i brze rezervacije po najpovoljnijim cenama.


Uplata depozita u dinarima - bez skupih provizija!

Najveći broj smeštaja u našoj ponudi možete rezervisati uplatom u dinarima. U ovom slučaju bićete pošteđeni dodatnih troškova (provizija banke) i nećete morati da otvarate devizni račun.


Sami birate svoje datume letovanja i broj noćenja

Letovanje možete početi i završiti bilo kog datuma koji vama odgovara. Ne postoje smene od 7, 10 ili 15 dana. Možete izabrati period boravka od 3, 5, 10, 16 ili bilo koji drugi broj dana (noćenja).


Letujete po zvaničnim cenama vlasnika smeštaja

Cene koje se nalaze na prezentaciji smeštaja na našem sajtu su cene koje su nam vlasnici smeštaja poslali. U pitanju su iste cene koje biste dobili da ste vlasnike kontaktirali putem nekog drugog sajta ili njihovog direktno. 


Popusti za porodice sa decom

Uvek pregovaramo u vaše ime za neki popust ukoliko ste porodica sa više dece, urgiramo kod vlasnika da ujutru ranije uđete u apartman ili da vaše dete dobije poseban doručak koji voli. Tu smo da vam letovanje učinimo lagodnijim.


Smeštaj za svačiji džep

U ponudi imamo smeštaj kako za turiste kojima su prioritet niske cene tako i za turiste kojima je prioritet na letovanju luksuz. Možete birati između ekonomičnih studija i apartmana do veoma otmenih i luksuznih hotela i vila. Imamo za svakog ponešto.


Za posetioce našeg sajta biramo isključivo kvalitetan smeštaj koji vode gostoljubivi i pouzdani vlasnici. 


Uprkos velikom broju smeštaja koje imamo u ponudi ne vodimo se geslom "više je bolje". Važniji nam je kvalitet od kvantiteta. 


U kontaktu smo sa svim vlasnicima smeštaja na našem sajtu i tu smo uvek da vam pomognemo ili vas posavetujemo oko rezervacije.


Problemi i nesporazumi?

Uvek smo vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakav problem (tokom puta, u smeštaju, sa kolima...).


Kako se rezerviše smeštaj u Grčkoj preko Grčka Info?

Rezervacija u nekoliko koraka:

• Pogledajte OVDE kompletnu ponudu smeštaja u Grčkoj (izaberite regiju i tip smeštaja)
• Pošaljite zahtev za rezervaciju koji se nalazi na prezentaciji smeštaja koji vas interesuje
• Sačekajte potvrdan odgovor koji će vam stići na mail
• Uplatite depozit za rezervaciju po instrukcijama vlasnika smeštaja
• Vaša rezervacija letovanja je gotova!


Pišite nam za preporuku smeštaja

Ukoliko nemate vremena da sami razgledate ponudu na sajtu i želite da vam u izboru smeštaja pomognemo savetom ili preporukom, slobodno nam pišite na mejl.

Odgovorićemo Vam u najkraćem roku i ponuditi smeštaj u skladu sa vašim potrebama i željama.

 

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne info iz Grčke!

Grčka Info na Instagramu - uživajte u lepotama Grčke

Facebook grupa "Grčka Info" - pitajte druge turiste i diskutujte o Grčkoj

Viber grupa "Grčka Info" - budite informisani

Viber grupa "Grčka Info smeštaj" - pratite najbolje ponude smeštaja